Van_Xelsing Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Или бунтът на иконите Проблемът ми е следния:Вчера вечерта, ей тъй от няма какво да се прави, влязох в msconfig и премахнах някои излишни неща, които се стартират заедно с уиндолс.Днес иконите ми се бяха подредили плътно в ляво, когато се опитах да ги преместя на старите им места се получи от начало.След първия рефреш на десктопa( F5 ) те си се върнаха по местата.Влязох отново в config - a и върнах отметките, както си бяха, но не помогна.Изгледа на папките също се беше разместил, но сега е що годе добре тъй като избрах един изглед за всички папки. Иконките ми са доста (20-30 ) и си ги подреждах на групи за да ми е по - лесен достъпа.Някакви идеи как да го оправя? Едит: Автоматичното подреждане работи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Пробвай ,като махнеш отметката за автоматично подреждане . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Van_Xelsing Публикувано Юни 27, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Ааа да това също го пробвах,не става, но все пак благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Разгледай тези фиксове .http://support.microsoft.com/fixit/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Van_Xelsing Публикувано Юни 27, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Благодаря, но уин - а ми е стар XP SP2 32 bit - а и не се поддържа http://prikachi.com/images/929/4950929d.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 28, 2012 Report Share Публикувано Юни 28, 2012 Изтеглете EruntЗапазете файла на Вашия десктоп.Стартирайте erunt-setup.exe.Следвайте инструкциите и инсталирайте софтуера.Стартирайте Erunt.Не променяйте настройките на програмата.Изберете OK.Изтеглете прикачения архив. Разархивирайте файла в директория по Ваше желание и го стартирайте с двоен клик на мишката. Проверете дали проблемът е налице.NoSaveSettings.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Van_Xelsing Публикувано Юни 28, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2012 За мое ОГРОМНО съжаление е налице, вече се замислям дали да не преинсталирам уин -а Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 28, 2012 Report Share Публикувано Юни 28, 2012 или актуализирай до SP 3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 28, 2012 Report Share Публикувано Юни 28, 2012 Опитайте с .reg файла, намиращ се в прикачения към това мнение архив.SavingSettings.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Van_Xelsing Публикувано Юни 28, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2012 или актуализирай до SP 3 Или това...Нищо не става MASM Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 28, 2012 Report Share Публикувано Юни 28, 2012 Направете следното:Меню Start -> Run -> въведете desk.cpl -> Натиснете Enter.В новопоявилия се прозорец изберете таб Desktop -> Customize Desktop... -> таб Web.Уверете се, че не е маркиран checkbox-а, намиращ се пред Lock Desktop Items. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Van_Xelsing Публикувано Юни 28, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2012 Няма я отметката.Един приятел ми каза че е от антивирусната(Avira).Смених я, но проблемът си остана Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 29, 2012 Report Share Публикувано Юни 29, 2012 Направете следното:Меню Start -> Run -> Въведете regedit -> Натиснете Enter.В новопоявилия се прозорец разклонете структурата по следния начин: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Shell\Bags\1\DesktopИзберете меню File -> Export.Запишете файла в директория по Ваше желание.Моля, архивирайте въпросния файл и прикачете архива към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Van_Xelsing Публикувано Юни 29, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2012 Ето го файлаdesktop_regs.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 29, 2012 Report Share Публикувано Юни 29, 2012 Направи нов потребителски акаунт и виж под него дали ще има проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост