voffK Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Имам проблем с преинсталацията на Windows 7. Цъкам на възстановяване на системата и след това на преинсталация.Когато всичко се зареди и ми дойде прозореца за езика след като го цъкна ми изписва нещо и цъкам "Yes".След това пише "No valid Windows installation disc can be detected."Вкарал съм диск и всичко и пак ми показва така,помощ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Трябва ти Windows 7 Recovery Disc, а не нормален инсталационен. С този диск се поправя/възстановява уиндоус, но не се прави преинсталация. Специално заради шантавата мацка едно видео ръководство. http://www.youtube.com/watch?v=5SU8KGEYNVI Това четиво ще ти бъде полезно -Ръководство за (пре)инсталация на windows 7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Юни 27, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Четивото не е полезно. Като дам тоя диск да го възстановява изписва : Неуспешно съзадаване на диска за поправка на системата. There is no media in the device. (0xC0AA0202) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Четивото не е полезно. Като дам тоя диск да го възстановява изписва : Неуспешно съзадаване на диска за поправка на системата. There is no media in the device. (0xC0AA0202) Четивото е баш полезно, защото това можеш да направиш с инсталационния диск на уиндоус 7, а за възстановяване на системата, което си описал в първото ти мнение се изисква съвсем друг диск, предварително направен. Това е на клипчето показано. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Момент, ти искаш да преинсталираш операционната система из основи или нещо друго? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Юни 27, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Ако ми помогнете за този проблем иозбщо няма да се мъча да преинсталирам лаптопа : След като си рестартирах лаптопа ми изписа че няма връзка - няма налични връзки. Как мога да го оправя,за да ми излязат връзките,за да се свържа и да имам интернет? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Като за начало си инсталирай всички драйвери, т.е. включително и тези за мрежовите устройства. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Юни 27, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Всички са пуснати,защото ми излиза да ги забраня. Но пред името излизаи иконка с 2 компютърчета и долу има удивителен знак на жълт триъгълен фон. Това устройство не работи правилно,защото Windows не може да зареди необходимите драйвъри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Ще може ли по-подробна информация и евентуално снимки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Юни 27, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 27, 2012 http://prikachi.com/...48/4950148s.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 28, 2012 Report Share Публикувано Юни 28, 2012 Опитай с поправка на операционната система. Това става, като стартираш инсталацията не при рестарт на компютъра, а директно под Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост