molestosa Публикувано Август 14, 2012 Author Report Share Публикувано Август 14, 2012 Пак не... Започвам да си мисля да не е някакъв вирус... Макар да сканирах компютъра и да не ми показа нищо... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 15, 2012 Report Share Публикувано Август 15, 2012 Опитай следното: посочи меню Start, в полето за търсене напиши cmd, кликни върху открития файл с десния бутон и избери Run as administrator.Въведи следната команда и натисни Enter:net localgroup administrators localservice /addСлед това веведи и тази команда и отново натисни Enter:net localgroup administrators networkservice /addНакрая рестартирай компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
molestosa Публикувано Август 16, 2012 Author Report Share Публикувано Август 16, 2012 тук ми изписва The syntax of this command is:NET LOCALGROUP [groupname[/comment:"text" и т.н. което ме навява на мисълта че не изписвам командата правилно... но я преписвам буква по буква.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
molestosa Публикувано Август 16, 2012 Author Report Share Публикувано Август 16, 2012 И още нещо - сега, когато поставя мишката над wireless иконките - долу вдясно а монитора, ми изписваConnection status: unknownThe dependency service of group failed to start Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 16, 2012 Report Share Публикувано Август 16, 2012 Тогава, вместо да ги пишеш на ръка, просто ги копирай: маркирай едната команда, натисни Ctrl+C, после в прозореца на командния ред кликни с десния бутон и избери Paste. След това разбира се натисни Enter.Повтори и за втората. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Август 16, 2012 Report Share Публикувано Август 16, 2012 Погледни тук -> http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-networking/windows-could-not-start-error-1068-the-dependency/7963d72a-5d73-44fe-8316-058c46235737 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
molestosa Публикувано Август 16, 2012 Author Report Share Публикувано Август 16, 2012 Night Raven, супер! Сега мога да се конектвам към всичко, освен към моя wireless ))) Всъщност - оправих го! Много, много, много.... ама много ти благодаря! Просто нямам думи! Длъжник съм ти! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
molestosa Публикувано Август 16, 2012 Author Report Share Публикувано Август 16, 2012 Радостта ми беш доста кратка - сега уж съм свързана към интернет, а ми дава IdentifyingAccess: Local onlyсвалих някакъв фикс на Майкрософт, който естествено не работи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 17, 2012 Report Share Публикувано Август 17, 2012 Къде точно го пише това? Т.е. сега грешката е друга? Може ли снимка? Windows да не е някоя самоделка случайно или е чистичък релийс? С какво приложение е сканирано за зловреден код? Изтегли Autoruns и:1) стартирай програмата;2) избери Options -> Filter Options... -> постави отметка на Hide Microsoft entries -> OK;3) меню File -> Refresh;4) меню File -> Save... (от падащото меню остави избран .arn за файлов формат);5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата. Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш):- при публикуване на коментар кликни бутон Повече опции;- долу в секция "Прикрепяне на файлове" посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл;- накрая кликни Добавяне в мнението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
molestosa Публикувано Август 17, 2012 Author Report Share Публикувано Август 17, 2012 Уиндоуса ми е оригинален, лаптопа ми е купен от САЩ със ОС, оттогава не е преинсталипан и не искам да го правя. Ей-сега ще направя каквото си ми казал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост