voffK Публикувано Юни 23, 2012 Report Share Публикувано Юни 23, 2012 Рутера работи,кабела за компютъра е включен и лампичката свети.Проблема е,че имам интернет на лаптопа,но нямам интернет на компютъра.На компютъра ми дава една малка икона с 2 компютърчета и между тях има жълт удивителен знак.Грешката,която е "Limited or no connectivy",мисля че беше.Малко помощ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юни 24, 2012 Report Share Публикувано Юни 24, 2012 Рутера работи,кабела за компютъра е включен и лампичката свети.Проблема е,че имам интернет на лаптопа,но нямам интернет на компютъра.На компютъра ми дава една малка икона с 2 компютърчета и между тях има жълт удивителен знак.Грешката,която е "Limited or no connectivy",мисля че беше.Малко помощ?Можеш да дадеш малко повече подроности,например: Във този си вид на свързване някога имало ли е интернет? Ако е имало, кога и как е спряло? Нещо да си правил или променял? Повече подробности ще помогнат да се ориентираме във ситуацията.Каква е връзката ти към доставчика? Филтрира ли те по МАК адрес? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост