yordanp Публикувано Юни 21, 2012 Report Share Публикувано Юни 21, 2012 Как мога да направя, така че всички папки във уиндоус да се подреждат в List по дефолт? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 21, 2012 Report Share Публикувано Юни 21, 2012 1. Отваряш папка с файлове2. Подреждаш ги от Views (Изгледи) - List3. Задържаш Alt, ако я няма трябва да ти се появи лентата с менютата (Menu Bar)4. Избираш Tools - Folder Options...5. Кликаш на таба View 6. Apply to All Folders - Yes Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Юни 21, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 21, 2012 Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Юни 21, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 21, 2012 А как мога да направя определени директории да се показват по предварително заданен начин?Целта ми е всички да са подредени по List, но няколко от тях да имат друг изглед. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 22, 2012 Report Share Публикувано Юни 22, 2012 А как мога да направя определени директории да се показват по предварително заданен начин?Целта ми е всички да са подредени по List, но няколко от тях да имат друг изглед. Подреждаш си ги от Views (изгледи) на каквото искаш, например аз имам папки в които подпапките са подредени на Details.Уиндоусът трябва да помни тези подредби, за да е възможно това трябва от Tools - Folder Options...таба View да е маркирано Remember each folder's view settings и да не маркирано Restore previous folder windows at logon. В този случай ще помни подредбите, това е показано с червени стрелки на тази снимка - Следва да натиснеш отново Apply to All Folders, но да си нагласил предварително изгледа на List ...и вече да си подредиш папките в съответните директории, както искаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост