batetoo2 Публикувано Юни 20, 2012 Report Share Публикувано Юни 20, 2012 Искам да запиша клипа,който направих в някакъв видео формат като AVI,FLV .. само,че ми изкарва само тия формати за запис - http://prikachi.com/images/519/4917519L.jpg .Как мога да го запиша в такъв формат какъвто искам или с коя програма мога да го конвертирам и качеството да се запази,защото тоя клип ми е много важен ! Ако може да ми помогнете до утре до обяд най-късно ще съм Ви благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 21, 2012 Report Share Публикувано Юни 21, 2012 Щото кликаш на File - Save as...а трябва на File - Render as... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юни 21, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 21, 2012 Отново мерси ии извинявам се,че те занимавам толкова много,но срещам още един проблем.Пример ще дам с тази снимка .Пак със Сони Вегас да направя така,че текстът който със вкарал да се вижда,защото при добавянето на текст във портретна снимка се вижда само текста който е извън снимката,а аз искам да се вижда целия текст. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юни 21, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 21, 2012 Смисъл вкарвам текста,но след като пусна клипа и докато снимката върви и текста се показват снимката избледнява и се маха на цяло,остава само текста,а на мен ми трябва всичко да си е там без да се маха. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 22, 2012 Report Share Публикувано Юни 22, 2012 Смисъл вкарвам текста,но след като пусна клипа и докато снимката върви и текста се показват снимката избледнява и се маха на цяло,остава само текста,а на мен ми трябва всичко да си е там без да се маха. Зависи от ефектите, които си избрал както за снимката, така и за текста.Уроци и групи за уроци по Sony Vegas има във Vbox7, разгледай видеата там: Vegas Tutorials Sony Vegas Effects Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юни 23, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 23, 2012 Мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост