plamen74.72 Публикувано Юни 15, 2012 Report Share Публикувано Юни 15, 2012 До сега търсих приложение за моя телефон (Globul Q3) с такава функция, но намерих само едно което ще ми свърши работа, а то е платено (което не е проблем всъщност, но за да го купя ми иска номер на кредитна карта, каквато нямам и нямам намерение да имам)! Приложението е това runtastic Altimeter PROНе знам дали има начин да го купя без това изискване за кредитна карта, но ако някой знае такова приложение което е безплатно и ще ми свърши работа, ще му бъда благодарен да го напише?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 15, 2012 Report Share Публикувано Юни 15, 2012 Това намирам от чичко Гуугъл - Android AltimeterЩе се наложи да се регистрираш и по имейл ще получиш линка за изтегляне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 15, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2012 Не е лош, но "Изисква: GPS, интернет", а в планината няма как да стане с интернета! GPS-а е през сателит от телефона, но за интерент няма начин! Благодаря все пак! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост