Jump to content

проблем с браузър mozilla firefox 4 и с най новите версии

Препоръчан пост

Здравей те имам нужда от помощ, ако можете да ми помогнете, значи имам следния проблем, браузъра ми мозила файерфокс, не ми работи както трябва тоест в клиповете на vbox7 i youtube не показва нищо пускам ги само черно прозорче, това се получи като обнових фlash playerite после върнах по старому няма ефект пак същото си остана пробвам друга версия mozilla firefox 3.6 там работи показва клиповете, но като щракна няколко страници се срива браузъра и се рестартирва нещо не е наред в тоя браузър с другите брауъри нямам проблем само с този, даже не ме допуска и до онлайн игри като табла и така нататък, който знае нещо за моя проблем да ми пише
Сподели другаде

1. Изтегли Uninstall Flash Player и го запази на Работния плот (Desktop)

2. Изтегли една версия по-стара от най-новата на Flash Player, в слаучая:

32-бита

Adobe Flash Player 11.2.202.235 (IE) (3.94 MB)

Adobe Flash Player 11.2.202.235 (Non-IE) (3.95 MB)

64-бита

Adobe Flash Player 11.2.202.235 (x64) (IE) (8.36 MB)

Adobe Flash Player 11.2.202.235 (x64) (Non-IE) (8.34 MB)

3. Копирай в .txt или .doc документ инструкциите ми, за да ги четеш при нужда без да стартираш браузер.

4. Направи рестарт на системата (компютъра) и после в никакъв случай не стартирай браузер!

5. Стартирай uninstall_flash_player.exe, кликни на Uninstall, като приключи натисни Done.

6. Старт-меню, кликаш на Изпълнение (Run) ИЛИ Уиндоус бутона + R, в прозорчето пишеш следните команди, една по една

%appdata%\Macromedia\

%appdata%\Adobe

изтрий папки Flash Player, на двете места

C:\Windows\system32\Macromed

изтрий папка Flash

7. Инсталирай от точка 2, в зависимост от операционната система (x86-32бита ИЛИ x64-64бита), вече изтеглените Flash Player-и, като за всеки (IE, Non-IE) постави отметка на

"I have read and agree to the terms of the Flash Player License Agreement"...

8. Пиши какво се е получило.

Сподели другаде

благодаря ви колеги за съветите и помощта, относно за night_riven благодаря за съвета който ми даде за актуализиране на драйверите на видео картата, но не се стигна до там тоест нямах нужда от това, оправих моя проблем който от два дена се мъчех да го оправя, благодарение на MAZARIN този е човекът ми помогна много точно и ясно и ми описа стъпките на което аз изпълних и се получи, точно сега ми тръгват клиповете и игрите онлаин нали, явно проблема е бил в флаш плеъра при обновяването да се е получило конфликт със стария плеър, иначе през живота си не бих го оправил освен да преинсталирам компа, за два дена колко приятели питах уж са учители по информатика и пак неможаха да оправят моя проблем, сърдечно му благодаря, заслужава една бира от мене, защото тази информация е изключително ценна, трябва да се оценяват съветите на хората, досега не ми се налагало да се обърна към форумите, и ето като ми изникна проблем който никой незнае, ми се наложи зов за помощ тъй да се каже нали ме разбирате, вече ще се обърнакъм вас щото омръзна ми да пилея пари на специалисти напразно, те оправят нещо а между другото развалят друго и така, параметрите на моя компютър са следните геймърски pentium 4/ процесор 3,1 ghz, - 4 - яdren,ram 8 gb, hard 2 TB, i video karta 2 GB NVidia
Сподели другаде

но съм с 32 битова система не 64, и с ултимакс имах малък проблем с генуа активационен ключ ми иска продуктов от къде да го намеря, постоянно ми изписва едно съобщение да лицензирам или оригинално копие и така ако знаеш нещо по въпроса нали другия ми компютър е на ултимат щото
Сподели другаде

прочетох правилата, но всеки човек е интелигентен, но интелигентността не го прави специалист и да разбира всичко, във уиндоуса, като немога да намеря крак, по добре да мина на уиндоус експи, там поне ми е по лесно, а уиндоус 7 ще загуби клиент по тоя начин, между другото аз немога да си позволя оригинален уиндоус от 200 долара да речем, не всеки има тази финансова възможност в България живеем, а не в Европа. малко се съобразете и с възможностите на бедните хора като мен, колкото и да ви е неприятно това, аз не искам директно тука да ми пише просто да ми даде съвет или начин без да платя лиценза, друг вариант.
Сподели другаде

Никой от екипа не е казвал, че е задължително всеки потребител да има закупен диск с операционната система Windows. Никой не Ви задължава. Все пак това е обществен форум, който държи на своето реноме и поради тази причина се спазват определени правила.

За Вашия случай е нужен активатор. Този вид софтуер е нелегален. Поради тази причина във форумите на Softvisia е забранено споделянето на каквато и да е информация относно тези неща.

Ако се съобразяваме с изискванията на всеки един потребител ще настане пълен хаос. Не случайно са създадени правила и екипът на Softvisia стриктно следи за тяхното спазване.

Сподели другаде