Рая Делчева Публикувано Юни 14, 2012 Report Share Публикувано Юни 14, 2012 Здравейте,извинявам се предварително ако има вече пусната такава тема!Моят проблем е,че файловете ми не искат да се архивират,програмата тръгва но изписва"Последното архивиране не завърши успешно",почистих локалните дискове и никаква промяна.System Rezerved (Z:) показва ,че е пълен,а всъщност е празен,Media (D:) има предостатъчно място за да се архивират там,но отново не става.Не разбирам къде е проблема,много ще съм благодарна ако някой ми помогне.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 14, 2012 Report Share Публикувано Юни 14, 2012 Каква е операционната система, инсталирана на компютъра? За кой архивиращ софтуер става въпрос? Проблемът налице ли е, ако се използва друг архиватор? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Рая Делчева Публикувано Юни 14, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2012 Windows 7,но не знам кой е архивиращия софтуер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 14, 2012 Report Share Публикувано Юни 14, 2012 Да не става въпрос за вградения архиватор на файлове във Windows 7?Ако е така, за информация - разгледай тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Рая Делчева Публикувано Юни 14, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 14, 2012 Благодаря много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост