batetoo2 Публикувано Юни 13, 2012 Report Share Публикувано Юни 13, 2012 Значи без да искам преместих папката снимки,която се намира на дял (D:) в папка с име b8d0b5cf9a3b210a48 пак на същия дял. И сега не мога нито да я копирам нито да си видя снимките.Имам около 1000 снимки в тая папка а сега ми показва 0 кб.Ето и снимки - http://prikachi.com/...73/4888873r.jpg , http://prikachi.com/...85/4888885o.jpg .При копиране или опит за преместване на папката показва - http://prikachi.com/...90/4888890X.jpg .Компютърът е с Windows XP Servise Pack 3.Ако има въпроси само попитайте ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 13, 2012 Report Share Публикувано Юни 13, 2012 Изтегляш и burn-ваш Hiren's BootCD (Mini Windows XP) или някаква Linux-дистрибуция, буутваш от избраното, разглеждаш на D: въпросната папка, намираш подпапка Снимки и я копираш другаде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юни 13, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2012 Изтегляш и burn-ваш Hiren's BootCD (Mini Windows XP) или някаква Linux-дистрибуция, буутваш от избраното, разглеждаш на D: въпросната папка, намираш подпапка Снимки и я копираш другаде.Може ли малко по простичко обяснение ? Извинявам се все пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 13, 2012 Report Share Публикувано Юни 13, 2012 Може ли малко по простичко обяснение ? Извинявам се все пак 1. Изтегляш Hiren's BootCD - в Гуугъл го има в първите 4-5 резултати. /жокер - завършва на .org/2. Ако е .zip-че, разархивираш го и търсиш .ISO3. Записваш го на CD (700 MB), като използваш информацията за това - оттук4. Като го Burn-еш успешно, оставяш диска във флопито и правиш рестарт.5. Буутваш от него при надпис Press any key to boot from CD6. Избираш Mini Windows XP, с което ти зарежда орязана версия на уиндоус, без да се стартира твоята операционна система, с което достъпа до папката е възможен.7. Намираш директория D:, проблемната папка и изрязваш (Cut-ваш) подпапка Снимки, поставяш където имаш място, може отново на D:8. Правиш рестарт, вадиш диска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юни 13, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2012 Мерси за бързия и изчерпателен отговор,до утре ще имаш отговор какво е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 14, 2012 Report Share Публикувано Юни 14, 2012 В никакъв случай не ги поставяй снимките на Desktop-a, когато си логнат с Mini Windows XP, защото след рестарта ще ги загубиш! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юни 15, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2012 Извинявам се за забавянето на отговора ми.Значи оправих се .. върнах си снимките,слава Богу Само искам да попитам,нали трябва да махна папката Снимки от тая папка в която не ми я отваря ии може ли изобщо да я изтрия тази папка,за да не се повтаря случая ? Ако не може сигурно ще я скрия,за да не ми създава повече проблеми. Мерси много ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 15, 2012 Report Share Публикувано Юни 15, 2012 Извинявам се за забавянето на отговора ми.Значи оправих се .. върнах си снимките,слава Богу Как се оправи? Не стана ясно? По метода по-горе или нещо друго направи? Само искам да попитам,нали трябва да махна папката Снимки от тая папка в която не ми я отваря Ако вече си я копирал и/или си я възстановил по друг начин - да, махния/изтрий папка Снимки от "проблемната папка". ии може ли изобщо да я изтрия тази папка,за да не се повтаря случая ? Ако не може сигурно ще я скрия,за да не ми създава повече проблеми. Мерси много ! По-сигурно е да я скриеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 15, 2012 Report Share Публикувано Юни 15, 2012 Файловете в папката с букви и цифри са на .NET Framework 3.5 . Би трябвало да си инсталирал нови сервизни пакети към тази версия и въпросната папка да е остатък от старите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Юни 16, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2012 Как се оправи? Не стана ясно? По метода по-горе или нещо друго направи? Ако вече си я копирал и/или си я възстановил по друг начин - да, махния/изтрий папка Снимки от "проблемната папка". По-сигурно е да я скриеш.Да по твоя метод се оправих.Добре ще я изтрия.А не може ли просто да деинсталирам NET.Framework 3.5 и да си остана със версия 2.0 ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 16, 2012 Report Share Публикувано Юни 16, 2012 А не може ли просто да деинсталирам NET.Framework 3.5 и да си остана със версия 2.0 ? При деинсталиране на Microsoft NET.Framework 3.5 може да възникнат проблеми с работата на приложения, нуждаещи се от конкретната версия на софтуера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост