Jump to content

Проблем с папката Снимки

batetoo2

Препоръчан пост

Значи без да искам преместих папката снимки,която се намира на дял (D:) в папка с име b8d0b5cf9a3b210a48 пак на същия дял. И сега не мога нито да я копирам нито да си видя снимките.Имам около 1000 снимки в тая папка а сега ми показва 0 кб.Ето и снимки - http://prikachi.com/...73/4888873r.jpg , http://prikachi.com/...85/4888885o.jpg .При копиране или опит за преместване на папката показва - http://prikachi.com/...90/4888890X.jpg .Компютърът е с Windows XP Servise Pack 3.Ако има въпроси само попитайте !
Сподели другаде

Изтегляш и burn-ваш Hiren's BootCD (Mini Windows XP) или някаква Linux-дистрибуция, буутваш от избраното, разглеждаш на D: въпросната папка, намираш подпапка Снимки и я копираш другаде.
Сподели другаде

Изтегляш и burn-ваш Hiren's BootCD (Mini Windows XP) или някаква Linux-дистрибуция, буутваш от избраното, разглеждаш на D: въпросната папка, намираш подпапка Снимки и я копираш другаде.

Може ли малко по простичко обяснение ? Извинявам се все пак :)
Сподели другаде

Може ли малко по простичко обяснение ? Извинявам се все пак :)

1. Изтегляш Hiren's BootCD - в Гуугъл го има в първите 4-5 резултати. /жокер - завършва на .org/

2. Ако е .zip-че, разархивираш го и търсиш .ISO

3. Записваш го на CD (700 MB), като използваш информацията за това - оттук

4. Като го Burn-еш успешно, оставяш диска във флопито и правиш рестарт.

5. Буутваш от него при надпис Press any key to boot from CD

6. Избираш Mini Windows XP, с което ти зарежда орязана версия на уиндоус, без да се стартира твоята операционна система, с което достъпа до папката е възможен.

7. Намираш директория D:, проблемната папка и изрязваш (Cut-ваш) подпапка Снимки, поставяш където имаш място, може отново на D:

8. Правиш рестарт, вадиш диска.

Сподели другаде

Извинявам се за забавянето на отговора ми.Значи оправих се .. върнах си снимките,слава Богу :D Само искам да попитам,нали трябва да махна папката Снимки от тая папка в която не ми я отваря ии може ли изобщо да я изтрия тази папка,за да не се повтаря случая ? Ако не може сигурно ще я скрия,за да не ми създава повече проблеми. Мерси много ! ;)
Сподели другаде

Извинявам се за забавянето на отговора ми.Значи оправих се .. върнах си снимките,слава Богу :D

Как се оправи? Не стана ясно? По метода по-горе или нещо друго направи?

Само искам да попитам,нали трябва да махна папката Снимки от тая папка в която не ми я отваря

Ако вече си я копирал и/или си я възстановил по друг начин - да, махния/изтрий папка Снимки от "проблемната папка".

ии може ли изобщо да я изтрия тази папка,за да не се повтаря случая ? Ако не може сигурно ще я скрия,за да не ми създава повече проблеми. Мерси много ! ;)

По-сигурно е да я скриеш.

Сподели другаде

Файловете в папката с букви и цифри са на .NET Framework 3.5 . Би трябвало да си инсталирал нови сервизни пакети към тази версия и въпросната папка да е остатък от старите.
Сподели другаде

Как се оправи? Не стана ясно? По метода по-горе или нещо друго направи?

Ако вече си я копирал и/или си я възстановил по друг начин - да, махния/изтрий папка Снимки от "проблемната папка".

По-сигурно е да я скриеш.

Да по твоя метод се оправих.Добре ще я изтрия.А не може ли просто да деинсталирам NET.Framework 3.5 и да си остана със версия 2.0 ?
Сподели другаде

А не може ли просто да деинсталирам NET.Framework 3.5 и да си остана със версия 2.0 ?

При деинсталиране на Microsoft NET.Framework 3.5 може да възникнат проблеми с работата на приложения, нуждаещи се от конкретната версия на софтуера.

Сподели другаде