Rotera Публикувано Юни 12, 2012 Report Share Публикувано Юни 12, 2012 Здравейте отново,Искам да попитам- всъщност не знам от къде да започна- искам да направя нещо като социална мрежа, но едва ли ще мога да си напиша кода сам, затова съм се ориентирал към готови платформи и по- специално споменатата в заглавието. Тя имитира FB... Та тъй като не струва малко пари(300$), искам да знам дали някой я е използвал (или подобна), могат ли да ме излъжат нещо, също дали тия платформи (или каквото е там) са стабилни и общо взето ако може малко информация ще бъда благодарен! Също коя можете да ми препоръчате- phpFox или Dolphin. А и също с познания по HTML, CSS и JS дали ще е достатъчно да се направи нещо сносно, защото имам такива, но специално за социалните мрежи не знам, мисля че главно при тях е PHP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Юни 13, 2012 Report Share Публикувано Юни 13, 2012 Не се занимавам с уеб, но според мен седни и научи php, който (за съжаление) е стандарт в уеб програмирането. Ако пък искаш нещо по-така, бих ти препоръчал python или ruby. Дори ако трябваше да пиша нещо подобно, бих избрал някои от двата. Според мен, подобни готови платформи са тежки и общо взето имат смисъл, единствено ако не знаеш език за програмиране. Имаш проблем и с идеята - всеки е тръгнал да пише социални мрежи и това не е интересно. Измисли нещо, което да накара потребителите да се заинтересуват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Rotera Публикувано Юни 15, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2012 Аз не го правя за да печеля пари или да съм оригинален, не знам и аз защо го правя, просто си ме кефи... Иначе ти благодаря за отговора. Пробвал съм да уча PHP но хич не е лесно, ако го знаех и аз нямаше да се занимавам с готови платформи (или както се казват)... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Georgi Katsarski Публикувано Юли 6, 2012 Report Share Публикувано Юли 6, 2012 Аз си купих скоро phpFox и в общи линии съм доволен. Има някои дребни бъгове, но се надявам да бъдат изчиствани с течение на времето. Потърси ме на лични или в скайп и ще ти обясня по-подробно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост