valkata_weed Публикувано Юни 9, 2012 Report Share Публикувано Юни 9, 2012 Здравей те , за пръв път пиша във форум и ако нещо не съм направил правилно извинявам се предвърително.Имам проблем с PC-то който ме мъчи от известно време.Зелената букса за звука не работи. Преди време не знайно как успях да изкарам звука от Черната букса от горе.Обаче преди няколо дни ми преинсталираха компа и сега не знам как да го оправя.И най интересното в случая е че в момента от ЧЕРНАТА букса от горе ми изкарва звук но само от Winamp BSplayer KMplayer, а самите звуци на компа при зареждане изключване и гледане на клипове в нета и т.н. нито звук.АКО няой знае как да пренасоча всички звуци към Черната букса или някоя от другите ще съм му много благодарен.НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ОБЯСНИЛ ДОБРЕ ПРОБЛЕМА МИ !!!!!!!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юни 9, 2012 Report Share Публикувано Юни 9, 2012 Дай информация за системата: Операционна ситема и сервизен пакет, инсталирани драйвери и пр. В Device Manager има ли питанки и неща маркирани с удивителни. Дай и снимка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valkata_weed Публикувано Юни 9, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2012 windols xp service pack 3 realtek hd K-lite codec (full) дано това ти подскаже малко Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 9, 2012 Report Share Публикувано Юни 9, 2012 1. Пише се Windows. В думичката няма буква "L".2. Не стана ясно точно коя е версията на звуковия драйвери. Провери и кажи каква е.3. Инсталираните кодеци нямат нищо общо в случая.4. Относно това как се правят снимки, ето ти темичка с информация.5. Ще е полезно да кажеш и точния модел на дънната платка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост