katusha Публикувано Юни 9, 2012 Report Share Публикувано Юни 9, 2012 Здравейте, незнам дали съм уцелила правилния раздел но се извинявам! Имам една домашна да направя по Философия но нищо не разбирам и за това искам помощ от вас, ще съм благодарна,ако ми помогнете. 1. Какво означава индивидуалист ( това е първия въпрос ) трябва да го обясня с няколко реда, и с мой думи да го обясня как го разбирам ама съм кръгла 0 по философия....2. Каква е разликата м/у романтичен и мистичен (същото като горното трябва да го обясня с няколко реда и с мой думи )3. Каква е разликата м/у практичен и прагматичен ( като горните) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юни 9, 2012 Report Share Публикувано Юни 9, 2012 Нали трябва да обясните дадените термини със собствени думи? Ако следваме тази логика стигаме до заключението, че текстът не е нужно да бъде изцяло философски, да не кажа изобщо. Учителят просто иска да разбере до каква степен е изградено Вашето мислене. Не всеки е роден философ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
katusha Публикувано Юни 9, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2012 Нали трябва да обясните дадените термини със собствени думи? Ако следваме тази логика стигаме до заключението, че текстът не е нужно да бъде изцяло философски, да не кажа изобщо. Учителят просто иска да разбере до каква степен е изградено Вашето мислене. Не всеки е роден философ. Прав си. Но не мога да го обясня с мой думи .... За това искам малко помощ от вас, трябва да го направя до 19;00 ч. днеска да ми пише една 3-ка много ВИ моля помогнете ми, не мога да го обясня сама Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Юни 10, 2012 Report Share Публикувано Юни 10, 2012 Късно прочетох поста ти. ...Колко ти писаха? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 10, 2012 Report Share Публикувано Юни 10, 2012 Но не мога да го обясня с мой думи ....Тогава може би си заслужаваш ниската оценка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост