styler94 Публикувано Юни 6, 2012 Report Share Публикувано Юни 6, 2012 Въпроса ми е следния, така като на телевизора ми няма букси HDMI или VGA.. но на двд-то ми има vga ( но е изходяща букса, както и на лаптопа) мога ли от лаптопа да свържа vga кабела към двд-то и да гледам на телевизора.. Телевизора без проблем съм го свързал към двд-то, но когато свържа VGA кабела нищо не се получава, може ли някак си да се настрои така че да ми се пусне картина? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 6, 2012 Report Share Публикувано Юни 6, 2012 Ако VGA портът на DVD плеъра е изход, няма как да го превърнеш във вход. Т.е.: не, няма начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
styler94 Публикувано Юни 12, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2012 Ами ако е да речем приемник на булсатком със пак изходяща букса, пак ли няма да стане чрез него? Ще ми трябва вход така ли? Защото съм гледал на телевизорите са с изходяща, за какво изобщо слагат такава ако не им върши работа, за какво се използва!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2012 Report Share Публикувано Юни 13, 2012 Мисля, че е напълно логично: не можеш да превърнеш вход в изход и обратното. Ако искаш да "вкараш" сигнал, ще ти трябва вход. Това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост