bojoviki Публикувано Юни 5, 2012 Report Share Публикувано Юни 5, 2012 Здравейте,от известно време когато стартирам някой сайт(без значение кой)започва едно постоянно рефрешване.Както и понякога ми излиза грешка с описание,че линка е недостъпен временно или е преместен.И непозната грешка.Тези проблеми не знам дали са свързани един с друг,но не са и чести,затова не съм писал досега.Днес обаче е ужас,от един час рефреш след рефреш.Ту се оправя ту започва наново.С Гугъл Хром + Уин 7.Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 5, 2012 Report Share Публикувано Юни 5, 2012 Версията на Google Chrome актуална ли е? Под други браузъри има ли проблеми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bojoviki Публикувано Юни 5, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 5, 2012 Версията на Google Chrome актуална ли е? Под други браузъри има ли проблеми?Версията се обновява,така че предполагам си е актуална.Нямам наблюдения от други браузъри,понеже с хром-а съм нямал проблеми,а и гледам да не слагам нещо което ми е излишно. П,П,Съжалявам,объркал съм се.Значи в настройките на хрома ми изписва,че е спряна актуализацията(грешка 3).Може и от това да идват проблемите.Но как мога да пусна актуализацията му?Това е версията 18.0.1025.168 m Мисля,че разбрах откъде е проблема.Липсва ми GoogleUpdate.exe.Отворете меню „Старт“ > „Изпълнение...“.Въведете regedit.Кликнете върху OK. Трябва да се покаже редакторът на системния регистър.В дървовидния изглед отляво се придвижете до следната директория: HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{2F0E2680-9FF5-43C0-B76E-114A56E93598}\LocalServer32Този ред липсва Ето докъде стигнах.Изтрих и сложих наново хрома,ще следя за рефрешване.А колкото до другата грешка при зареждане на страници,оказа се че е 103.Това ми изписа при едно стартиране.Там пък ми липсваше ето този файл expand.exe.Тоест липсваше в System 32.Сега ще следя за грешки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост