Jump to content

Препоръчан пост

здравейте, мога ли да попитам някой знае ли програмка за кирилизация при google chrome, подобна на CYRILLIC5KO , която е за IE.

Благодаря предварително.

Сподели другаде

Това е антична програма, която, ако не се лъжа, не функционира под съвремнните версии на Internet Explorer. Съмнява ме да има нещо подобно за Google Chrome. Има достатъчно транслитератори из Интернет. Нужно е просто да потърсиш.
Сподели другаде

• 2 weeks later...
Здравейте.Имам следният проблем с Хром.След като го инсталирах си направих персонални настройки по мой вкус.Мина време и преинсталирах лаптопа с нов Уиндоус.След преинсталацията изтеглих Хрома наново и като го стартирах,той беше с настройките от стария Уиндоус-помнеше пароли,джаджи,разширения и всички настройки,които бях правил преди.Защо се получава така и как мога да го върна във фабричния му вид?Възможно ли е настройките да се пазят някъде онлайн или на друг дял на харда?
Сподели другаде

Не е форматирал! Когато правиш инсталация, форматирай преди това или извикай някой да ти помогне в инсталацията на Windows.

Въпросът е зададен към конкретния потребител. Може и да сте прави, но все пак, не е уместно да отговаряте вместо него.

Сподели другаде

Форматирането на дял Ц не става ли автоматично?И ако не е форматиран дялът,това ли е проблемът?След преинсталацията изтрих папката с Уиндоус олд.Ако дялът не е форматиран,къде е най-вероятно да са се сейвнали тези настройки?
Сподели другаде

Форматирането на дял Ц не става ли автоматично?И ако не съм форматирал,това означава ли,че съм сложил новата ОС върху старата и там да се е запазило нещо?След преинсталацията изтрих папката с Уиндоус олд.Ако дялът не е форматиран,къде е най-вероятно да са се сейвнали тези настройки?Браузърът се инсталира (за Windows 7) в (скрита) папка C:\Users\<име на потребителя>\AppData\Local\Google\Chrome

Там има папка C:\Users\<име на потребителя>\AppData\Local\Google\Chrome\User Data.Ако изтрия тази папка и инсталирам браузъра отново ,ще бъде ли вече с настройки по дефълт?

Сподели другаде

Ако изтрия тази папка и инсталирам браузъра отново ,ще бъде ли вече с настройки по дефълт?

Не, няма. Някои браузъри при инсталацията те питат дали да вземат настройките от другите браузъри. Например бисквитките и хисторито от Internet Explorer да идат в Chrome. :) Това зависи от теб (потребителя). Явно си даваш съгласието, а сега ни питаш нас какво си направил.

Сподели другаде

Не, няма. Някои браузъри при инсталацията те питат дали да вземат настройките от другите браузъри. Например бисквитките и хисторито от Internet Explorer да идат в Chrome. :) Това зависи от теб (потребителя). Явно си даваш съгласието, а сега ни питаш нас какво си направил.

Не давам никакво съгласие,а той не ме пита дали искам да импортирам други елементи от ИЕ.Току що преинсталирах отново(този път с форматиране) и инсталирах Хром наново.И пак същите настройки.Явно те се пазят в профила ми в Гугъл.Аз поне нямам друго обяснение....

Сподели другаде

Не давам никакво съгласие,а той не ме пита дали искам да импортирам други елементи от ИЕ.Току що преинсталирах отново(този път с форматиране) и инсталирах Хром наново.И пак същите настройки.Явно те се пазят в профила ми в Гугъл.Аз поне нямам друго обяснение....

Като отвориш настройките на хрома, кликни върху, Разширени настройки за синхронизиране. Погледни дали ти е чекнато Настройки. Ако е чекнато и имаш профил то настройките се връщат. Можеш да пробваш като махнеш отметката или всички там, които си избереш. След това да де инсталираш хрома и да си го инсталираш наново. Можеш да пробваш със Прекъсване на връзката със профила ви във Google.

Сподели другаде

• 10 months later...

Да, но при този режим мисля че не помни нищо. Нито въведени и запомнени пароли, нито бисквити и т.н. Аз искам да не помни само данните от сърфирането. Да се постигне ефекта който се постига с тези настройки на Firefox-a.

http://imageshack.us/scaled/landing/138/9ccn.jpg

Сподели другаде