Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте, проблемът е, че като гледам клипове във вбокс и звукът и картината не вървят на едно, смисъл, че картината върви много бавно и флегматично и се разминава със звука, как да го оправя?
Сподели другаде

Проблемът е налице само в текущия сайт или в абсолютно всички? Проявява се само при определени клипове или при всеки един? Каква е ситуацията при зареждане на клипа в друг браузър?
Сподели другаде

Adobe Flash Player е вграден в Google Chrome, не се инсталира отделно. Затова се увери, че версията на Google Chrome е актуална, т.е. последната стабилна.

Аз си мисля че ако автора направи следващите няколко стъпки може и да му се оправи проблема.Тъй като съм на седмица, ще обясня на нея. При ХР не знам как седят нещата:

Във изпълни / RUN / поставя ( C:\Users\КККК\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\NPAPIFlash\ ). Тук може да истрие / gcswf32.dll /.Хрома ще започне да ползва Flash Player-a, мисля че има Мозила. Даже за по сигурно по добре ще е да го премести на друг дял само да пробва и ако всичко е наред, тогава да го изтрий. Ако не тръгне, може винаги да го върне.

ПП. Не съм пробвал /ако на някой му се занимава може да пробва/, но мисля че има начин да се премахне плеара от хрома и да се инсталира на ново, Та начина е следният: Пише се във адресната лента / chrome://plugins/ /. Горе в дясно, натиска се на подробности.Намира се реда на Flash Player. И има опция за деактивиране. А ко някой постигне някакъв успех може да сподели после.

Сподели другаде

Попитах за версията на Adobe Flash Player, инсталирана на системата, тъй като в предишни версии на програмата се получаваше crash, ако двата плъгина бъдат активирани. Не използвам Google Chrome и поради тази причина не знам дали проблемът все още съществува.
Сподели другаде

• 1 month later...

От скоро ползвам браузъра и започва да ми харесва. Но не разбирам едно нещо защо се получава по следния начин?

Получава ми се следната ситуация когато браузвам форума и някои сайтове...

през Хромчето...

http://store.picbg.net/pubpic/BD/21/660517943a18bd21.png

Така излиза през Firefox 14 beta 10...

http://store.picbg.net/pubpic/C2/22/97b8e318c4b2c222.png

Къде греша в настрйоките че изкарва файла като строшено изображение?

Странно ми е защо Хромчето изкарва външните линкове с икони на счупени изображения. Това се случва на прясно инсталирана ОС. Тествал съм и под различни операционни системи различни от Уиндоус 7 Х64 (настоящата която ползвам) и резултата е пак същия. Та да си задам въпроса - някой да знае как може да се излекува този проблем?

Сподели другаде

@KoLchE, изгуглих сентенциите от картинките, които си публикувал в предишно мнение и попаднах на тема във форум, подобен на Softvisia, стартирана от потребител, чийто подпис представляват сентенциите.

Изключих всички приставки на Firefox, Google Chrome - тествах, после ги включих - няма разлика ...и съответно и аз ги виждам нещата като теб. Не е от флаш плейърите, нито от нещо друго по софтуера, а просто на този потребител линка на картинката му (Публикуваното Изображение за Firefox или мини картинката за Chrome) е към сайт, чийто акаунт е блокиран, прекратен, преустановен (баннат) и не се визуализира правилно.

Ако кликнеш на Публикувано Изображение в подписът му ще ти се изпише -

This Account Has Been Suspended

Затова dont' worry and be happy! :P

Сподели другаде

@KoLchE, изгуглих сентенциите от картинките, които си публикувал в предишно мнение и попаднах на тема във форум, подобен на Softvisia, стартирана от потребител, чийто подпис представляват сентенциите.

Изключих всички приставки на Firefox, Google Chrome - тествах, после ги включих - няма разлика ...и съответно и аз ги виждам нещата като теб. Не е от флаш плейърите, нито от нещо друго по софтуера, а просто на този потребител линка на картинката му (Публикуваното Изображение за Firefox или мини картинката за Chrome) е към сайт, чийто акаунт е блокиран, прекратен, преустановен (баннат) и не се визуализира правилно.

Ако кликнеш на Публикувано Изображение в подписът му ще ти се изпише -

This Account Has Been Suspended

Затова dont' worry and be happy! :P

Само това ли да е. Еми тогава ще си ползвам браузъра с кеф щото последните верси на Лисицата и Операта тотално ги осраха.

Сподели другаде

Само това ли да е. Еми тогава ще си ползвам браузъра с кеф щото последните верси на Лисицата и Операта тотално ги осраха.

Един съвет ще си позволя, друг път като се съмняваш в някой линк или как точно се визуализират нещата при теб, прати линка към въпросния сайт/форум на някой приятел/ка по скайп, и ги попитай дали по същия начин ги виждат нещата и после търси причината в теб. Иначе да преинсталираш заради неработещ линк/картинка си е загуба на време и усилия.

Сподели другаде

Един съвет ще си позволя, друг път като се съмняваш в някой линк или как точно се визуализират нещата при теб, прати линка към въпросния сайт/форум на някой приятел/ка по скайп, и ги попитай дали по същия начин ги виждат нещата и после търси причината в теб. Иначе да преинсталираш заради неработещ линк/картинка си е загуба на време и усилия.

Tова винаги го праве просто не мога да разбера защо при един бразуър нещата стоят така а при мозила например по коренно различен начин.

Сподели другаде

За лисицата не знам, но Opera е един от най - стабилните и добри браузъри... EVER!

Сподели другаде