stonit Публикувано Юни 4, 2012 Report Share Публикувано Юни 4, 2012 Здравейте , търся подходящ деинсталатор до сега използвах RevoUninstalle но забелязах .че не показва всичките програми който са инсталирани и затова не мога да ги деинсталирам .Ако може да е безплатен и ако е на български още по добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Varg Публикувано Юни 4, 2012 Report Share Публикувано Юни 4, 2012 Аз ползвам Your Uninstaller и съм много доволен. Случвало ми се е да не мога да изтрия определен софтуер през контролния панел, но с тази програма абсолютно всичко изтривам. Но до колкото помня по-новите версии са платени. Аз съм с една версия от 2007 и нямам никакви проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юни 4, 2012 Report Share Публикувано Юни 4, 2012 Ползвай функцията "мониторинг". Между другото подмени си калпавия деинсталатор с "Total Uninstall". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 4, 2012 Report Share Публикувано Юни 4, 2012 Не ти е нужен специален деинсталатор. Не си струва. Ползата от такива е нулева в нормални ситуации. Тествал съм ги и знам какво правят. Ползвай си стандартните деинсталатори на приложенията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юни 5, 2012 Report Share Публикувано Юни 5, 2012 Тествал съм ги и знам какво правят. Ползвай си стандартните деинсталатори на приложенията.На това мнение съм и аз! Системно деинсталирам от оригиналния деинсталатор и държа да е от него. Но ако иска нещо да сложи, което не му е мястото да се меша в системата, тогава да използва за дадения случай професионален. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Joko_3 Публикувано Юли 31, 2012 Report Share Публикувано Юли 31, 2012 Ползвайте вграденият в уиндоус!Този в уиндоус е достъпен чрез My Computer>Add or remove programs или Control Panel>Add or remove programs!Не е трудно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост