Acerka Публикувано Юни 2, 2012 Report Share Публикувано Юни 2, 2012 Здравейте .. явно проблемите ми не свършват до тук. Вчера както си стоя аз на компа усещам миризма на изгоряло , навеждам се и какво да видя, перката пуши. Дърпам го аз от щепсела. Отворих го , извадих цялата перка и я изчистих. Пускам го.. няма проблем не мирише , но не ми отчита клавиетурата в смисъл такъв , че не мога да си напиша паролата , вкарвам я лампичките и светват 1 път всичките , но не пише... Ресвах , спирах , с друга клавиетура пробвах не става. Странното е , че мишката ми работи .. мишката е USB , а кб-то е от тия старите жакове. А да с уиндолс XP sp2 съм. Моля ви , за някаква помощ. На практика не мога да си пусна компа , не мога и да направя преинсталация защото пак трябва клавиетура за натискане на ф12 или там което беше. Има ли някакъв начин да се оправи? Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юни 2, 2012 Report Share Публикувано Юни 2, 2012 Та какво казваше? Кой вентилатор бил пушил, къде се е намирал този вентилатор в кутията на компютъра?А компютърчето може и да може да се оправи, но нещо си мисля, че може да трябва и сервизче или просто да му закачиш USB клавиатура? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Acerka Публикувано Юни 2, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2012 Пробвах и с USB кб .. не става , а иначе този вентилатор който е вътре от 1 седмица шумеше ама .. не му обърнах кой знае какво внимание. И взе , че замириса запушии... баща ми го изкара изчистих го. И сега не мирише .. работи си супер , но май нещо е изгоряло от тия жакове отзад или се е бъгясало .. идея си нямам. :X Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eHoT4e Публикувано Юни 12, 2012 Report Share Публикувано Юни 12, 2012 изобщо ли не можеш да влезеш в биоса ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mmen Публикувано Юни 16, 2012 Report Share Публикувано Юни 16, 2012 Кой вентилатор? На процесора или в захранването?иИ как така пушил...запалило се е нещо ли?Пушил в смисъл на димял? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост