IVAN Публикувано Юни 10, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2012 Най-накрая да имам време да обновя темата.В петък като гледай Египет - Франция мога да кажа, че Египет имаха по нахъсана игра за победа, но Франция си играха по-умно. А Пакистан са дошли тука да се учат. За вчерашния ни мач с/у Франция, браво на момчетата. Радвам се, че не паднаха психически дори след тези подкрепи на съдията към Франция. Публиката на мачът беше уникална!!!Относно Лазаров, доста интересно че от време на време полицаите проверяваха дали няма нещо написано на флаговете против него(поне с такова впечатление останах). Разбрах, че са изгонили едни фенове от мачът... И DJ не ни оставяше много на свобода, явно от страх да не се почне някое викане против Лазаров. Днеска ще видим колко пълна ще е залата ^_^ Относно грешката ми, оправих я, причината е че съм въвеждал директно резултат без да гледам кой се води домакин и кой не, а преди когато съм правил темата са били обърнати. Сърбия и Австралия си спечелиха квота за Олимпиадата. Остава да се решат още две квоти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Юни 10, 2012 Report Share Публикувано Юни 10, 2012 Браво, Ванка!!! Пич си! Вярно, даже аз разбрах, че са ви гонили и тормозили с плакатите срещу тоя боклук. Имам вяра на хората, които организират протестите, познавам и лично някои. Съжалявам, че съм толкова далече, че не мога да се включа и аз, да ги видя мискините как биха ме изгонили с плакат. Трябва да ме изнесат на ръце и то такъв панаир ще направя, че BBC само мене ще предават.Ами сега може да се организирате и да свирите срещу диджея, гъзолизеца му с гъзолизец! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 10, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2012 Малко снимки от вчера Залата ;р Половината от вчерашната ни агитка ^_^ Преди началото Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Юни 10, 2012 Report Share Публикувано Юни 10, 2012 (Редактиран) Страхотни снимки!!! Редактиран Юни 10, 2012 от IVAN Затова ВанчУ се включва и я оправя(латиницата) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Юни 10, 2012 Report Share Публикувано Юни 10, 2012 Бихме, бихме, олее :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Юни 10, 2012 Report Share Публикувано Юни 10, 2012 Много съм горд с нашите. Драматична битка. Супер са! ...само главнокомандващия много емоционален за президент, кви скокчета, кви ...., по-тежкарско ако го даваше щеше да е по гот... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Юни 10, 2012 Report Share Публикувано Юни 10, 2012 Куба победи Индия 3:0 и сега се надявам Германия да паднат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dianaden Публикувано Юни 10, 2012 Report Share Публикувано Юни 10, 2012 Още малко атмосфера от вчерашния мач Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Юни 10, 2012 Report Share Публикувано Юни 10, 2012 Германия 1:1 Чехия {25-22]{23-25} Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Юни 10, 2012 Report Share Публикувано Юни 10, 2012 Честито, Лондон ни очаква :bgflag: има ги и групите: Група А:ВеликобританияИталияПолшаАржентинаБългария Австралия Група В:БразилияРусияСАЩСърбияГерманияТунис Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
raziel86 Публикувано Юни 10, 2012 Report Share Публикувано Юни 10, 2012 Аааааа нещо не вярвам! Извини ме. Дай линк къде го пише. Нещо прекалено хубаво ми се вижда :):) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 10, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2012 http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=369243Спортал си правят някакви изчисления. Ще ги видим колко са верни.. аз си чакам официалната новина. Днеска залата не беше толкова пълна като вчера, но беше уникално ^_^Малко преди мачът да започне се вика " :bgflag: Радоооо Стойчев :bgflag: Радоооо Стойчев :bgflag: " и се чува нещо.. млъкваме и се чува от системата за безопасност "Внимание пожар", след малко ни казаха, че няма нищо и си останахме вътре И след това мачът си продължи с темпо от нашите момчета. Като взехме втория гейм(, което означаваше класиране на Олимпиадата) си починах малко.След победната точка се радваха като малки деца ^_^ Подхвърляха Радо Стойчев във въздуха, направиха обиколка.. уникален кеф Сега да видим кой ще ни е треньор, но определено Стойчев ще липсва на публиката :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Юни 11, 2012 Report Share Публикувано Юни 11, 2012 Аааааа нещо не вярвам! Извини ме. Дай линк къде го пише. Нещо прекалено хубаво ми се вижда :) :) http://en.wikipedia.org/wiki/Volleyball_at_the_2012_Summer_Olympics_%E2%80%93_Men%27s_tournament Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
raziel86 Публикувано Юни 11, 2012 Report Share Публикувано Юни 11, 2012 Пфффффффффффффффффффф и каква стана тя?!?!?!?!?!?! Тоя дърт, скапан, алчен комунист да му ..... :pissed: :pissed: е...... :pissed: :pissed: :pissed: на единствения ни успешен спорт!!!! Нямали мераклия да го очисти гнидата долна .... :devil: :devil: :devil: :devil: Не знам за вас но аз скоро няма да гледам националите по волейбол. :pissed: :pissed: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Юни 11, 2012 Report Share Публикувано Юни 11, 2012 Пфффффффффффффффффффф и каква стана тя?!?!?!?!?!?! Тоя дърт, скапан, алчен комунист да му ..... :pissed: :pissed: е...... :pissed: :pissed: :pissed: на единствения ни успешен спорт!!!! Нямали мераклия да го очисти гнидата долна .... :devil: :devil: :devil: :devil: Не знам за вас но аз скоро няма да гледам националите по волейбол. :pissed: :pissed: Ай да ходим да го убием Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост