semkajiqta Публикувано Май 27, 2012 Author Report Share Публикувано Май 27, 2012 1-то записвачката не е ли вградена в самия плеър?2-моделът е LG DVDK898 и изглежда ето така:3-джелио джелев, касетата която имам аз, а и вобще касетите, на които снимат камерите са малки(не знам как се казват).А това което може да се сложи в видео плеъра е голяма видео касета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Май 27, 2012 Report Share Публикувано Май 27, 2012 Моя грешка. Макар, че не всички камери снимат на малки касети. И като каза 14 годишна си помислих, че касетата е от големите. Но както и да е. Това не е болка за умиране. От снимките които си дал на задната част на плеера не се вижда ясно тези чинчове входове ли са или изходи. И със сигурност не е вярно, че няма аналогов вход. Тези двете правоъгълни букси са именно такива. Само, че ще ти трябва преходник от скарт към чинч. http://hama-bg.com/bg/product-view/6975.html Свързваш камерата посредством този преходник към плеера и избираш първия или втория видеоканал на плеера (предполагам са два видеоканалите щом има две скарт букси) и трябва да излезе сигнала от камерата на телевизора. Пускаш камерата да плейва видеото и пускаш ДВДто да записва. Ако касетата ти е 90 минутна може да се наложи да избереш и режим на запис иначе няма да се събере на диска. Виж чинчовете на задния панел дали са входове и ако не са взимай преходника и си свиркай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 27, 2012 Report Share Публикувано Май 27, 2012 Има касети- преходници, на вид като голяма VHS касета, в която можеш да сложиш малката и после я пъхаш в плеъра. Предполагах, че такава използваш. Май на синята скарт букса пише recorder, така че пробвай нея ако използваш кабели.http://www.gamewholesale.com/ebay/thomsontapeadapter1.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Май 27, 2012 Report Share Публикувано Май 27, 2012 Аз последния път като видях такава касета (преди около десетина години) струваше 60 лева. Не си заслужава инвестицията. А сега едва ли ги има вече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreygg Публикувано Май 27, 2012 Report Share Публикувано Май 27, 2012 Пробвай в офис на някоя кабеларка. В нашия град извършват услугата "Прехвърляне на запис от видеокасета на ДВД диск", като за стандартна VHS касета от 3 часа вземат 30 лева. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
semkajiqta Публикувано Май 28, 2012 Author Report Share Публикувано Май 28, 2012 Благодаря за информацията. Разбрах как трябва да стане. Като се върна в българия(на 6 юли)там имам такъв кабел(онзи правиъгълния, синия)и както гледам там ще запиша съдържанието от касетата на диск. До тогава ще преживее на касетата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост