semkajiqta Публикувано Май 26, 2012 Report Share Публикувано Май 26, 2012 Имам 14 годишна камера, която снима на кристално качество, но записва заснетото на касети. Как записаното на касета съдържание да го прехвърля на компютъра си?(камерата има аналогов вход, телевизора ми също=>съдържатието от касетата мога да го гледам на телевизора). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Май 26, 2012 Report Share Публикувано Май 26, 2012 Един много ценен съвет! Изхвърли си камерата! Защото прехвърлянето ще ти даде отвратително качество. Купи цифрова камера. Дори един фотоапарат с HD ще ти докара стократно по-хубаво качество. Прехвърлянето от аналог в цифра води до мазало. Става с TV Tuner. Това е допълнителен хардуер, който трябва да закупиш на компютъра си. Но моя съвет е повече да не използваш тази камера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
semkajiqta Публикувано Май 26, 2012 Author Report Share Публикувано Май 26, 2012 Еми добре, ама това, което е на касета мога ли някакси да го обърна в цифрово качество без ТВ тунер.например ако го ако го свържа към записвачката на двд/видео плеъра ми.(моя плеър е една буца, в която може да се сложи видео касета(от големите)или двд/сд диск) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Май 26, 2012 Report Share Публикувано Май 26, 2012 Определено ще ти трябва някакво устройство, което да конвертира аналога. Може да опиташ с някоя дигитална камера, която да има функцията да изкарва аналога във видео като конвертер. Не съм запознат. Всеки случай ТВ тунера върши тази работа. А компютрите с такъв са доста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Май 26, 2012 Report Share Публикувано Май 26, 2012 Еми добре, ама това, което е на касета мога ли някакси да го обърна в цифрово качество без ТВ тунер.например ако го ако го свържа към записвачката на двд/видео плеъра ми.(моя плеър е една буца, в която може да се сложи видео касета(от големите)или двд/сд диск)Не, трябва ти кепчър или TV тунер. Няма друг начин да прехвърлиш касетите на компютъра. Каква е камерата и да не ползва случайно MiniDV касети? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 26, 2012 Report Share Публикувано Май 26, 2012 Трябва ти нещо такова и го записваш така.Тук е обяснено подробно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Май 26, 2012 Report Share Публикувано Май 26, 2012 Трябва ти нещо такова и го записваш така.Тук е обяснено подробно.Хм. С това нещо записваш екрана ли? Опазил ме господ! По-добро от хардуерна обработка със специфичния софт - няма! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Май 27, 2012 Report Share Публикувано Май 27, 2012 например ако го ако го свържа към записвачката на двд/видео плеъра ми.(моя плеър е една буца, в която може да се сложи видео касета(от големите)или двд/сд диск)Ако правилно съм те разбрал ДВД плеера ти може да записва на диск. Така ли е? Ако е така няма да имаш никакви проблеми да си запишеш касетата на ДВД диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 27, 2012 Report Share Публикувано Май 27, 2012 Ако правилно съм те разбрал ДВД плеера ти може да записва на диск. Така ли е? Ако е така няма да имаш никакви проблеми да си запишеш касетата на ДВД диск.По- вероятно е само да възпроизвежда ДВД. Хм. С това нещо записваш екрана ли? Опазил ме господ! По-добро от хардуерна обработка със специфичния софт - няма!Никъде не видях искане за запис на екран. И какво разбираш под " хардуерна обработка със специфичния софт"?Адаптора, който предложих не е ли хардуер? Може да опиташ с някоя дигитална камера, която да има функцията да изкарва аналога във видео като конвертерТова пък няма да го коментирам Всеки случай ТВ тунера върши тази работа. А компютрите с такъв са доста.Тунера ще му върши работа, но ако го има и зависи какъв е ( не е сигурно че качеството ще е по- добро от адаптора) Не съм запознатЕ, това ти го казваш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
semkajiqta Публикувано Май 27, 2012 Author Report Share Публикувано Май 27, 2012 1-Джелио джев. Плеера ми има записвачка. 2-тв тунера отделен компонент ли е в компютъра или го/може да го има в вграден в дънната платка/видео картата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 27, 2012 Report Share Публикувано Май 27, 2012 1-Джелио джев. Плеера ми има записвачка.2-тв тунера отделен компонент ли е в компютъра или го/може да го има в вграден в дънната платка/видео картата?Ето малка информация. Ако ДВД плеъра ти е и записвачка, защо не запишеш касетите директно със записвачката? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Май 27, 2012 Report Share Публикувано Май 27, 2012 Сега ако кажеш марка и модел на плеера, това за нас ще бъде безценна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
semkajiqta Публикувано Май 27, 2012 Author Report Share Публикувано Май 27, 2012 Няма да стане да запиша аналоговия филм от касетата на диск.Eто така изглежда видео/двд плеера ми отзаде.Добре-плеъра има записвачка, но няма слот за тези аналогови кабели:А именно тези кабели трябва да го свържа със записвачката, за да го запиша на диск.А случайно дали някак може от телевизора да го запиша?Видеото касетата мога да го пусна на телевизора и да гледам съдържанието(клипа)и.Докато видеото тече на телевизора дали ще може да свържа телевизора към записвачката и така вече чрез записвачката да го запиша на диск? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 27, 2012 Report Share Публикувано Май 27, 2012 Е къде е тая записвачка бе пич, гледам отзад няма никакви изводи, от къде ще записваш на записвачката и как? И не си дал никакъв модел, с тази информация нищо не става... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Май 27, 2012 Report Share Публикувано Май 27, 2012 Щом плеера, казваш, може да записва на ДВД диск, то 99,9% съм сигурен, че може да се осъществи директен запис от касетата на диска. Слагаш касетата, слагаш празен диск и някъде от опциите му задаваш да копира касетата на диска. Все пак не е лошо да кажеш марката и модела на плеера освен ако не е някоя свръх секретна тайна с национално значение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост