nagastyle Публикувано Май 22, 2012 Report Share Публикувано Май 22, 2012 Здравейте съфорумци ,имам много странен проблем с десктопа ми .Днеска като включих компютъра ми, зареди уиндоуса и излиза само картинката на десктопа.Cтрaмното е,че не изкара нито една икона ,даже и старт менюто не излезе .сега отварям всичко от alt+control+del и от там add new program.Някакви идеи от къде идва проблема ми ?Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 22, 2012 Report Share Публикувано Май 22, 2012 Така и така си свикнал, като отвориш Task Manager с alt+control+del избери File -> New task (Run...) -> Firefox.exe (или какъвто браузър ползваш).След това сваляш някаква антивирусна и Malwarebytes Anti-Malware, инсталираш и сканираш.Иначе - Task Manager -> File -> New task (Run...) -> explorer.exe - за да се покажат иконите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост