miazmatik Публикувано Май 22, 2012 Report Share Публикувано Май 22, 2012 Здравейте,имам проблем с ъпдейтите на Windows XP лицензиран,значи днес полуих три ъпдейта на Net Framework които ги пускам да се инсталират,инсталират се уж и пак се появяват в трея,пак ги инсталирам и така до безкрай,наложи да изключа ъпдейтите,за да спрат да се появяват,някой има ли подобен проблем? По-конкретно за това става дума,но попаднах на нещо интересно Security Update for Microsoft .NET Framework 2.0 SP2 on Windows Server 2003 and Windows XP x86 (KB2633880)Download size: 0 KB , 0 minutes E след като е О kb какво ще се свали и инсталира?? Security Update for .NET Framework 2.0 SP2 and 3.5 SP1 on Windows Server 2003 and Windows XP x86 (KB2518864)Download size: 0 KB , 0 minutes (Downloaded; ready to install) И трите ъпдейти са така,много странно не намирам никакво решение.Ако някой има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 22, 2012 Report Share Публикувано Май 22, 2012 Зависи, с коя версия на NET Framework си. Ъпдейтите на на една версия на NET Framework не могат да се инсталират на друга версия. Примерно за NET 3.5 не можеш да инсталираш ъпдейти за 4.0 и обратно. Затова и постоянно ти седят и не могат да се инсталират. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Май 22, 2012 Author Report Share Публикувано Май 22, 2012 http://snimki.be//store/1/611337688595.JPG Това имам инсталирано. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Май 22, 2012 Report Share Публикувано Май 22, 2012 И аз имам на XP-то същия проблем. Днес ги инсталирах тези актуализации няколко пъти по различни начини, дори през Интернет Експлорър. Накрая пише, че са се инсталирали успешно и после пак ги намира като нови актуализации.Подобно на стартиращия темата имам .Net Framework 3.5 - пакета (2.0+3.0+3.5), напълно ъпдейтнат уиндоус. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Май 22, 2012 Author Report Share Публикувано Май 22, 2012 Toчно за това става дума и не намирам решение,като временно такова съм спрял ъпдейтите,но каква ми е файдата от лицензирания windows.? Дано се сетят да пратят фикс или нещо подобно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 22, 2012 Report Share Публикувано Май 22, 2012 При много потребители го има този проблем, въпросните актуализаци са KB2518864, KB2572073 и KB2633880.Засега като "решение" на проблема се споменава пълното деинсталиране на всички версии на .NET Framework и повторното им инсталиране, но според мен това не е разумен вариант. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 22, 2012 Report Share Публикувано Май 22, 2012 Доколкото намирам информация, може би този FixIt файл може да помогне, но трябва да се сложи отметка на агресивния режим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Май 23, 2012 Author Report Share Публикувано Май 23, 2012 Благодаря,днес учудващо при стартиране на windows не се появяват тези ъпдейти,ако се появят пак ще ползвам фикса! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Май 24, 2012 Report Share Публикувано Май 24, 2012 Доколкото намирам информация, може би този FixIt файл може да помогне, но трябва да се сложи отметка на агресивния режим. Да, оправи се, благодаря ти!Като лек негативен ефект на фикса, се разкриха скритите от мен актуализации и загубих хронологията на вече инсталираните ъпдейти. Но това не е проблем важното е, че сега всичко е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост