valyo_93 Публикувано Май 22, 2012 Report Share Публикувано Май 22, 2012 въпроса ми е може ли да се сподели интернет от телефона към компютара чре юсб,телефона ми е с операциона система андроит,а компютара с хп Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Май 22, 2012 Report Share Публикувано Май 22, 2012 Ако телефона може да работи като модем... Погледни в онази наглед ненужна книжка, която ти дават с телефона, какво пише. За Symbian със сигурност знам, че става, защото съм пробвал, но за Android нямам представа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Май 22, 2012 Author Report Share Публикувано Май 22, 2012 може точно за това купих този теефон но незнм как да го настроч да работи као модем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Май 22, 2012 Report Share Публикувано Май 22, 2012 Телефона няма ли си подходящи драйвери и софтуер за целта? Ще споделиш ли каква марка е телефона? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Май 22, 2012 Author Report Share Публикувано Май 22, 2012 нчма драйвери в пакета,а марката му е samsung y pro Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Май 22, 2012 Report Share Публикувано Май 22, 2012 Moже би е добре да провериш Samsung PC Studio с какви опции разполага, може би някоя ще ти помогне.Иначе тук има упътване за телефонче подобно на твоето, но мисля че има и по-добър начин http://mustikamax.com/2012/05/10/setting-samsung-gt-s5360-galaxy-y-as-a-internet-modem/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Май 25, 2012 Author Report Share Публикувано Май 25, 2012 оказа се че нЯмам вграден модем а на магазна ми казаха че има,това означава ли че не може да се сподели интернета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост