tyrboman Публикувано Май 19, 2012 Report Share Публикувано Май 19, 2012 С Windows 7 съм.Вкъщи имаме 2 компа свързани с рутер.За трети път ми се случва този проблем.На моя си има интернет всичко е наред и в един прекрасен ден, като си включа компа той решава че вече не може да се свърже нормално и ми излиза "Unidentified Network Няма мрежов достъп" с жълтото триъгълниче в System tray.Другия комп няма никакви проблеми с нета.Първите два пъти бях съответно с Windows 7 и Windows XP и след преинсталация нета се оправяше все едно е нямало нищо.Лесно бих го преинсталирал пак без значение с кой Windows понеже вече от опит знам, че ще се оправи но вече ми писна.Преинсталирах драйвери, чистих от прах, чистих с Auslogic Bootspeed, пусках Windows програмата за диагностика на мрежата и всичко без ефект. Някой да даде идея за оправия? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 19, 2012 Report Share Публикувано Май 19, 2012 Инсталирал ли си Nvidia network access management, Mcafee network security manager или нещо подобно?Каква антивирусна програма ползваш, опитвал ли си да я изключиш и тогава (след рестарт) да провериш мрежата?Опитай връщане в начално състояние на настройките на интернет протокола (TCP/IP).Опитай да деинсталираш драйверите за мрежовата карта и да ги инсталираш отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост