Jump to content

Въпрос относно шерване

kenshiro

Препоръчан пост

Здравейте! Случайно натиснах върху дадена папка десен бутон ,"share with - specific people" и там видях в листата ред, на който пишеше <unknow contact> - owner". После видях, че го имам в почти всички други папки. Можете ли да ми кажете на какво се дължи и дали това означава, че някой има нежелан достъп до компютъра ми. Благодаря предварително.
Сподели другаде

Ако не се лъжа това е опция, чрез която потребителят да стане собственик на дадена папка, т.е. метод за добиване на права за отваряне/работа с дадена папка, ако по някаква причина има проблеми с това.

Иначе казано: всичко е наред. Наличието на въпросната опция е напълно нормално.

Сподели другаде

Здравейте! Без да исках разреших шерването на някои папки (от десен бутон - share with - specific people) и искам да попитам в какъв мащаб се споделят те? Тоест само към мрежата (всички компютри, които са свързани с този интернет) или това обхваща и други компютри, които нямат нищо общо с тази мрежа? Може ли това да застраши сигурността на съдържанието им? Блгадоря предварително!
Сподели другаде

Споделят се със специфични/индивидуални потребители, но тази функция работи само ако потребителят е свързал своя акаунт с онлайн Live ID профила си. Освен това мисля, че се отнася и само за потребители в HomeGroup.
Сподели другаде