kenshiro Публикувано Май 16, 2012 Report Share Публикувано Май 16, 2012 Здравейте! Случайно натиснах върху дадена папка десен бутон ,"share with - specific people" и там видях в листата ред, на който пишеше <unknow contact> - owner". После видях, че го имам в почти всички други папки. Можете ли да ми кажете на какво се дължи и дали това означава, че някой има нежелан достъп до компютъра ми. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2012 Report Share Публикувано Май 17, 2012 Ако не се лъжа това е опция, чрез която потребителят да стане собственик на дадена папка, т.е. метод за добиване на права за отваряне/работа с дадена папка, ако по някаква причина има проблеми с това.Иначе казано: всичко е наред. Наличието на въпросната опция е напълно нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Май 18, 2012 Author Report Share Публикувано Май 18, 2012 А можете ли да ми кажете, как се сменя собствеността на дадена папка? С windows 7 32 bit съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 18, 2012 Report Share Публикувано Май 18, 2012 Десен клик -> Properties -> Security -> Advanced -> Owner. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Май 18, 2012 Author Report Share Публикувано Май 18, 2012 Мерси, стана Вече всичко би трябвало да е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Май 19, 2012 Author Report Share Публикувано Май 19, 2012 Здравейте! Без да исках разреших шерването на някои папки (от десен бутон - share with - specific people) и искам да попитам в какъв мащаб се споделят те? Тоест само към мрежата (всички компютри, които са свързани с този интернет) или това обхваща и други компютри, които нямат нищо общо с тази мрежа? Може ли това да застраши сигурността на съдържанието им? Блгадоря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 19, 2012 Report Share Публикувано Май 19, 2012 Споделят се със специфични/индивидуални потребители, но тази функция работи само ако потребителят е свързал своя акаунт с онлайн Live ID профила си. Освен това мисля, че се отнася и само за потребители в HomeGroup. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Май 21, 2012 Author Report Share Публикувано Май 21, 2012 Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост