FireEagl3 Публикувано Май 12, 2012 Report Share Публикувано Май 12, 2012 От няколко дена FlexType 2k ми прави проблеми и реших да го махна, но се чудя какво да сложа да негово място за да имам пак Български,Фонетика,Английски ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Май 12, 2012 Report Share Публикувано Май 12, 2012 Направете следното:Изтеглете файла, прикачен към коментара.Разархивайте архива в директория по Ваше желание.Стартирайте BGPhon.exeВ новопоявилия се прозорец изберете Yes, а след това изберете OK.В прозореца Text Services and Input Languages изберете бутон Add.В новопоявилия се прозорец задайте следните настройки:Input Language: BulgarianKeyboard Layout/IME: Bulgarian PhoneticЗапаметете промените.Фонетична подредба за Windows XP.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Май 12, 2012 Author Report Share Публикувано Май 12, 2012 Премахнах FlexType, но като рестартирах компютъра и пак се появи моля за помощ как да го премахна напълно и да сложа този от Регионални и Езикови настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Май 12, 2012 Report Share Публикувано Май 12, 2012 Ще Ви посъветвам да прочетете тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Май 12, 2012 Author Report Share Публикувано Май 12, 2012 Нямам инсталационен диск, защото го бях водил на преинсталация и са ми сложи FlexType 2k. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост