ioannidis Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Значи проблемът е следния: Когато стартирам файла INSTALL, ми иска някакъв Demo файл.Ето и скрийншот: http://prikachi.com/...78/4753478o.jpgА иначе когато стартирам инсталацията от Setup.exe ,играта се инсталира успешно, но не тръгва, а само пясъчния часовник до стрелката се зарежда за 1-2 сек. и нищо. Моля помогнете ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ioannidis Публикувано Май 11, 2012 Author Report Share Публикувано Май 11, 2012 Ето и пълната информация за моя лаптоп: http://driverzone.com/scan/d0cc103364d3f97b3801abe76a8b9df7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Трудно е да се каже защо не тръгва играта. Инсталирани ли са всички драйвери? Въпросният релийс на играта тръгвал ли е друг път на този или друг компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ioannidis Публикувано Май 12, 2012 Author Report Share Публикувано Май 12, 2012 Трудно е да се каже защо не тръгва играта. Инсталирани ли са всички драйвери? Въпросният релийс на играта тръгвал ли е друг път на този или друг компютър?Най вероятно не всички драйвери са инсталирани, просто не знам какви драйвери още трябват...А въпросният релийз си върви перфектно на домашния ми компютър, но на лаптопа ми не иска... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chicoicho Публикувано Май 12, 2012 Report Share Публикувано Май 12, 2012 Значи проблемът е следния: Когато стартирам файла INSTALL, ми иска някакъв Demo файл.Ето и скрийншот: http://prikachi.com/...78/4753478o.jpgА иначе когато стартирам инсталацията от Setup.exe ,играта се инсталира успешно, но не тръгва, а само пясъчния часовник до стрелката се зарежда за 1-2 сек. и нищо. Моля помогнете ми.Здрасти,защо не стартираш инсталацията от SETUP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 12, 2012 Report Share Публикувано Май 12, 2012 Така като гледам всъщност видео картата е много слаба и по всяка вероятност това е причината играта да не тръгва. Каква е настолната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ioannidis Публикувано Май 12, 2012 Author Report Share Публикувано Май 12, 2012 Здрасти,защо не стартираш инсталацията от SETUP?Пробвах от Setup.exe, играта се инсталира успешно, краквам я, но после като се опитам да я стартирам, само ми се зарежда пясъчния часовник до стрелката за 1-2 сек. и нищо. Така като гледам всъщност видео картата е много слаба и по всяка вероятност това е причината играта да не тръгва. Каква е настолната система?Видеокартата ми е 128 МБ, и на настолния ми компютър е толкова, но там играта си тръгва нормално, а на лаптопа не иска... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 12, 2012 Report Share Публикувано Май 12, 2012 Количеството памет на видео картата е от малко значение. Кажи точно с каква видео карта разполага настолният компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ioannidis Публикувано Май 12, 2012 Author Report Share Публикувано Май 12, 2012 Количеството памет на видео картата е от малко значение. Кажи точно с каква видео карта разполага настолният компютър.Не съм вкъщи, и не мога да видя по подробна информация, но модела на видеокартата е nvidia Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 12, 2012 Report Share Публикувано Май 12, 2012 NVIDIA е производителят на чипа на видео картата, не моделът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ioannidis Публикувано Май 15, 2012 Author Report Share Публикувано Май 15, 2012 Закривайте темата, аз успях да си подкарам играта със Daemon Tools Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост