ael Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Мисля че имам остатъци от ad-aware проблема е че след опита за деинстал се провали. И сега няма файл uninstall.exe как мога да довърша деинсталирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Какво точно те кара да мислиш, че имаш остатъци? За каква точно операционна система става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ael Публикувано Май 11, 2012 Author Report Share Публикувано Май 11, 2012 Значи пуснах едно сканиране с autorun и видях че има стартиращи се процеси и остатъци от ad-aware 2010 а аз от одавна съм с огигинална закупена Nod32.Също компа ми бави от време на време така през един час започва да валчи сигурен съм че е от това. Също немога да си пусна сървърите на Counter Strike в сайтове за реклама казва ми че имам остатъци от защитна стена или ми съобщава че са стартирани повече от една защитни стени. И без да спра защитната стена на Windows неможе никой да ми влезе в сървърите. Общо взето това ми създава много ядове. Ако може да ми помогнете ще съм много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Опитай да премахнеш остатъците с AppRemover. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ael Публикувано Май 11, 2012 Author Report Share Публикувано Май 11, 2012 Сега започнах проверка с тази програма но сега искарах един лог файл на wondows firewall дали има нещо нередно.firewall.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост