Гост Zig Zag Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Здравейте, имам някои въпроси за XviD.1. Може ли да му се вкара няколко аудио потока? И с коя програма е добре да стане това?2. Как се прехвърля аудио потока при гледане с плеър на компютър (преки клавиши за VLC вършат ли работа) и как се прехвърля при гледане с домашен DVD плеър (като на DVD филм ли е)?3. Трябва ли да имам инсталиран кодек, за да използваме тази функционалност?Ако въпросите не касаят XviD, а само DivX, искам да знам тогава за него.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Здравейте, имам някои въпроси за XviD.1. Може ли да му се вкара няколко аудио потока? И с коя програма е добре да стане това?2. Как се прехвърля аудио потока при гледане с плеър на компютър (преки клавиши за VLC вършат ли работа) и как се прехвърля при гледане с домашен DVD плеър (като на DVD филм ли е)?3. Трябва ли да имам инсталиран кодек, за да използваме тази функционалност?Ако въпросите не касаят XviD, а само DivX, искам да знам тогава за него.Благодаря предварително.Предполагам въпроса ти се отнася за AVI.1. Не казваш за какви потоци става дума. MP3 и AC3 съм вграждал без проблем. Използвам Virtual Dub Mod.2. VLC не ползвам, но предполагам, че няма да имаш проблем. На дом. ми плеър се прехвърля точно с бутона за смяна на звука.3. Коя функционалност? За вграждане или за гледане? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Май 12, 2012 Report Share Публикувано Май 12, 2012 3. Коя функционалност? За вграждане или за гледане?За гледане. За вграждането е ясно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Май 12, 2012 Report Share Публикувано Май 12, 2012 Ако използваш плеър с вградени кодеци, не ти трябват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост