tikotrakata Публикувано Май 10, 2012 Report Share Публикувано Май 10, 2012 Здравейте!Появи ми се странна грешка в /D дяла.Като искам да влезна ми дава грешка : "/D не е достъпнаПараметъра е неправилен" а иначе C:/ си работи без проблем. Сканирах за вируси с НОД-а и после за спайчета с malwarbytes, но всичко е ок!Някакви идеи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2012 Report Share Публикувано Май 10, 2012 А за каква точно операционна система става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Май 13, 2012 Author Report Share Публикувано Май 13, 2012 Да, сори за неуточнението. Става въпрос за win 7. Стигнах до факта, че по някаква причина D дялът е с променена файлова система и сега е в RAW формат.Има ли начин да я променя отново в NTFS без формат? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 13, 2012 Report Share Публикувано Май 13, 2012 Не знам за такъв начин, но пък можеш да използваш приложения за възстановяване на файлове, за да си възстановиш нужната информация, след което да го форматираш спокойно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост