MaRTo1233 Публикувано Май 9, 2012 Report Share Публикувано Май 9, 2012 Теодор Тодоров е голям .... и в буквалния и в преносния смисъл !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mone Публикувано Май 9, 2012 Report Share Публикувано Май 9, 2012 УУУУУУУРРРРРРРРРРААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!! Ужасно важен мач! Страхотна игра..... :juggle: :juggle: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
небосвод Публикувано Май 9, 2012 Report Share Публикувано Май 9, 2012 Нямам думи!!! Браво момчета! Страхотна игра!Поклон и на публиката!Няма ли някой с преки впечатления от залата? ......Покана и към 94те гости които четат в момента тази тема - включете се! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Май 9, 2012 Report Share Публикувано Май 9, 2012 Супер, бихме Сърбия 3:0 и отиваме на полуфинал. Успех там и пълен напред Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Май 9, 2012 Report Share Публикувано Май 9, 2012 Честита победа! Браво на всички момчета! Браво и на големия треньор Радостин Стойчев! Още нямам думи, толкова емоции бяха.И аз чакам някой, който е бил там да пише, ама едвали в близките часове.Те сигурно още купонясват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
небосвод Публикувано Май 10, 2012 Report Share Публикувано Май 10, 2012 Да, браво и на Радостин Стойчев! Camomilla1, спомням си твоите думи за "добре платения психолог", явно радо безплатно изпълнява успешно и тази функция,( думите на Братоев)! А какво става с Боян Йорданов? Това момче беше много ме впечатлило, включително с неговия непукизъм, после се контузи, сега чух че Радо го е привикал,,,? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mone Публикувано Май 10, 2012 Report Share Публикувано Май 10, 2012 Да, браво и на Радостин Стойчев! Camomilla1, спомням си твоите думи за "добре платения психолог", явно радо безплатно изпълнява успешно и тази функция,( думите на Братоев)!А какво става с Боян Йорданов? Това момче беше много ме впечатлило, включително с неговия непукизъм, после се контузи, сега чух че Радо го е привикал,,,?Ох, Боян ми е любимец....откакто изнесе едното европейско, но нещо спортната му форма не е добра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Май 10, 2012 Report Share Публикувано Май 10, 2012 Да мине и утре, че да видим какво ще става. За вас кое е по/добре? На полуфинал с кого да играем? С Италия или Германия? Днес немците ми се видяха много слаби, ама не знам, дали не е от умората, все пак трети пореден мач. Радо пък си твърди, че Италия са много силни и те вярно май почнаха да се събуждат. Не знам какво да си пожелая, освен успех на момчетата, каквото и да се случи. Бие какво мислите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 11, 2012 Author Report Share Публикувано Май 11, 2012 Най вероятно полуфиналите ще са България - Германия и Италия - Сърбия... но нищо не знае, ще видим след края на днешния ден.Аз лично виждам Германия като по-гаден противник, независимо че вчера Италия ги отнесе. Но каквото сабя(топка) покаже Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Ще ги бием всички без значение. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
небосвод Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Ох, Боян ми е любимец....откакто изнесе едното европейско, но нещо спортната му форма не е добра. Дано до Олимпиадата да се оправи! Е и първо да се класираме де! (И mone, ако обичаш И да играеш волейбол, заповядай, събираме се всяка неделя, ето тук може да видиш:http://volley-rousse...i.com/index.php , аз организирам групата , така че за подробности можеш да ми пишеш ) Аз не знам кого предпочитам за полуфинали. По-скоро Германия!Но както казва Bojaldo- Ще ги бием всички , без значение! Направо ще се изям че не съм в София!!!!!!..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Спешно питане! Ако броят на точките е равен, какво се гледа на второ място? Геймово или точково съотношение? Ако е геймово съотношение, то днес само ако паднем с 0 на 3 , се класираме на второ място, а Испания става първа. Във всички останали случаи , ние сме на първо място, а на второ място ще бъде или Испания, ако паднем с 1 на 3 , или Сърбия в останалите случаи. Аз ако съм на Радо, си вземам 1 гейм и е=а мамата на сърбите.Казвайте как е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MaRTo1233 Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Стига с тея сметки .... на тея смешни отбори ако си правим сметки закъде сме тръгнали? Радо си го е казвал много пъти : "Не мога да вляза при момчетата и да им кажа паднете". Играем,бием и това е ... да се оправят другите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Е, аз бих си аправила сметката, ама и Радо ще си я направи, той затова е голям треньор. Сега слушах тук различни коментари (в Италия) и всеобщото мнение е, че България ще играе за класиране на Сърбия. Това ще усложни работата на италианците (самите те коментират вече само утрешния им мач със Сърбия и уж са убедени, че ще бият, ама....). Дано в такъв случай сърбите ни се отблагодарят, като ако не отстранят Италия, поне да я изморят много яко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mone Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 За мен германците са си по-добрия вариант.....колкото и да са подобрили нивото си, все пак не са по-силни от нас, е всичко е възможно все пак....Не се и съмнявам, че днес ще разбием испанците, дано да стане интересен мач. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост