martin89052 Публикувано Април 30, 2012 Report Share Публикувано Април 30, 2012 Здравеите имам проблем с машината постоянно ми писка харда и се рестартира и после постояно писка и тръгва след 5 6 рестарта при вкл без да пипам нищо няма проблем но пускане на игри гледане на клипчета запича и се рестартира направих и тест на харда ето снимка http://imageshack.us/photo/my-images/521/01may20120004.png/ ако може ми помогнете какво да правя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 30, 2012 Report Share Публикувано Април 30, 2012 Дай снимка и от прозореца "Health" на програмата.Запази всяка важна за теб иформация на външен носител/друг твърд диск. P.S: Не е възможно температурата на твърдия диск да е 0 градуса (освен ако не държиш компа в камерата на хладилника.) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martin89052 Публикувано Април 30, 2012 Author Report Share Публикувано Април 30, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/577/01may20120022.png/ ето еми не я показва незнам защо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 30, 2012 Report Share Публикувано Април 30, 2012 Като цяло, програмта показва, че нещо не е в ред с твърдия диск и пак те подканвам: Запази всяка важна за теб иформация на външен носител/друг твърд диск.... и помисли за нов такъв... Този модел не е първа младост вече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martin89052 Публикувано Април 30, 2012 Author Report Share Публикувано Април 30, 2012 значи диска е за кофата неможе нещо да се направи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 30, 2012 Report Share Публикувано Април 30, 2012 Като за начало, спасявай информацията и мисли за нов - експериментите после. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
martin89052 Публикувано Април 30, 2012 Author Report Share Публикувано Април 30, 2012 Да то всичко префърлих вече няма нищо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост