NetZombie Публикувано Април 30, 2012 Report Share Публикувано Април 30, 2012 Привет!Много пъти съм намирал помощ тук, та се надявам и сега да е така. Имам един филм, който е Blu ray 60GB, та ми трябва програма, с която ей това филмче да го рипна в XviD или в MKV, да обърна аудиото в различен от DTS кодек и да мога да изкарам субтитрите.Бихте ли ми оказали помощ за това начинание?Коя програма ще ми е необходима и дали ще ми трябва една или няколко праграми за тази работа?Ще ви помоля и да ми препоръчате добър Blu ray плеър за компа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 30, 2012 Report Share Публикувано Април 30, 2012 Точно за рипване (т.е. прехвърляне на съдържанието на даден Blu-ray диск на твърдия диск) мисля, че общо взето единственият продукт е DVDFab HD Decrypter.Оттам вече има доста и различни приложения за компресиране. Лично аз предпочитам MeGUI, но май не е от най-лесните за останалите потребители. Иначе от останалите по-често използвани за тази цел са StaxRip, Handbrake и Ripbot264. Разбира се има и доста други като MediaCoder, Format Factory, HDConvertToX, SUPER © и др. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Юни 16, 2012 Report Share Публикувано Юни 16, 2012 Night_Raven, кой декодер използваш за аудио обработка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2012 Report Share Публикувано Юни 16, 2012 Къде? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Юни 16, 2012 Report Share Публикувано Юни 16, 2012 Къв съм си бастун. В MeGUI. П.П. Хм, хем прикрепих снимка, а сега като гледам липсва - около обед нещо се дънеше форума, може да е заради това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2012 Report Share Публикувано Юни 16, 2012 Използвам този по подразбиране, защото няма значение. Аудио потокът ще бъде декодиран, или няма да бъде. Изборът не се отразява на качеството. А и ако текущият избран декодер не може да се справи с аудио потока, MeGUI автоматично ще опита с другите. Затова и не виждам смисъл да го променям. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Юни 16, 2012 Report Share Публикувано Юни 16, 2012 Смислено обяснение. И аз съм го оставил по подразбиране, но си викам, дали не бъркам, та затова и попитах.Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост