alex_1407 Публикувано Април 27, 2012 Report Share Публикувано Април 27, 2012 Здравейте!Наскоро забелязах че постоянно Firefox 11.00 ми се рестартирва и дава някакъв докладчик да обясня защо се е изключил. Писна ми доста и реших да изтегля Opera 11.62. Изтеглих я от официалният сайт и я инсталирах. След известно време и тя почна така. Да знаете от какво е проблема и как да се отстрани?Сканирал съм с Malwarebytes Anti-Malware и ако се налага мога да дам лог от сканирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Април 27, 2012 Report Share Публикувано Април 27, 2012 Упдейтна ли флаш плеара? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex_1407 Публикувано Април 27, 2012 Author Report Share Публикувано Април 27, 2012 Аз мисля че е с най-новата версия, в смисъл не ми показва някви прозорчета че трябва да инсталирам по-нови версии. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Април 27, 2012 Report Share Публикувано Април 27, 2012 Деинсталирай флаш плеара и си инсталирай най-новата версия на програмата http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html#main_Download_the_Adobe_Flash_Player_uninstaller Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост