regbor Публикувано Април 26, 2012 Report Share Публикувано Април 26, 2012 Здравейте, Понякога ми се налага да конвертирам някоя снимка от Gpeg. във Gif. формат и затова търся някоя свестна програма.Досега използвах "AnyPic Image Resizer Pro" , но качеството на полученото изображение е в пъти по-лошо от това на оригинала... Препоръчайте ми друга програма! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 26, 2012 Report Share Публикувано Април 26, 2012 XnView мисля, че може да ти свърши добра работа... и дори много повече, тъй като програмата е чудесна за преглеждане на изображения.FastStone Image Viewer също никак не е зле... и мн. популярна, въпреки че на мен не ми допада особено и предпочитам предходнатаPhotoScapeImagine P.S: Има и още много други програми за конвертиране на изображения, но тези първи ми дойдоха на ум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 26, 2012 Report Share Публикувано Април 26, 2012 IrfanView също. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
regbor Публикувано Април 27, 2012 Author Report Share Публикувано Април 27, 2012 Мерси, ще пробвам и ще видя какво ще се получи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Април 27, 2012 Report Share Публикувано Април 27, 2012 Аз използвам FastStone Photo Resizer, но тези дни ми се наложи да правя един сайт и забелязах, че когато конвертирам в .jpg после изображенията не се отварят в Google Chrome. В другите известни браузъри няма проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Април 27, 2012 Report Share Публикувано Април 27, 2012 Здравейте, Понякога ми се налага да конвертирам някоя снимка от Gpeg. във Gif. формат и затова търся някоя свестна програма.Досега използвах "AnyPic Image Resizer Pro" , но качеството на полученото изображение е в пъти по-лошо от това на оригинала... Препоръчайте ми друга програма!Не толкова програмата а формата jpg и gif не поддържат високо качество за изображения.Те са подходящи за интернет защото се зареждат бързо.Ако искаш да конвертираш от jpg към gif със същото качество обикновено размера на файла се увеличава до 3-4 пъти.Например от 50 кб на 200кб.При конвертирането задавай максимум цветове.Ето тук конвертирай онлайн Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост