Jump to content

новата услуга на Google-Drive

Препоръчан пост

Горните мнения и клипа от Youtube казват всичко, което мисля за Facebook и компания. Отделно от това има разработени алгоритми, така наречените самообучаващи се системи, които се ползват за отсяване на информация, която след това може да се използва за удобни цели.
Сподели другаде

Както всяко нещо, медала си има две страни. Едните виждат само лошата, други само добрата... Много малко са тези които виждат и двете страни и не се влияят от чужди мнения, а само от личното си впечатление. А много силно се съмнявам повечето от вас да имате такова. Предполагам, че сте си изградили това си негативно или положително мнение от чужди хора. Хора, които са използвали дадени факти, за да ви убедят в своята правота. Но са пропуснали да покажат другата гледна точка...

И аз съм виждал обяви за работа, които искаш Facebook профилът ти, но не знам знаете ли, че той има опция за скриване и показване на различната информация и за кого...

Но никои не отговори на простичкия ми въпрос "Какво ги интересува Facebook, например ти с кого си общуваш, колко и какви приятели имаш и т.н.?

/Като, да не забравя да уточня, че става дума за средно статистическия човек./

P.S. Не искам да задълбавам темата излишно, но все пак...

Сподели другаде

Мисля, че темата ни насочва към обект, който е различен от този, който се дискутира в момента. Според мен, най-удачно ще бъде създаването на нова тема, ако е толкова наложително, и обсъждането на настоящия въпрос да става в нея.
Сподели другаде

Мисля че си е по темата. От хостинг - до следене в мрежата. Точно е. Всичко остава в интернет сървърите, където и да кликнеш. Аз и друг път съм казвал че и телефоните се слушат (лични примери съм давал). Даже 100% има и доносници, както в тоталитаризма.И не са малко. И всичко се използва против нас. Против нормалния човек. И не е извънземна конспирация. На запад е за бизнес. Тук е за да се укрепва комунистическото зло. Затова приятели, живейте така че да не се срамувате после. Бъдете честни, достойни хора. Аз също виждам като някой от Вас и положително в това че има "ушета" навсякъде, -така съм сигурен че ми чуват гласа, какво правя и казвам. Един глас за ПРАВДА И СВОБОДА !!!! Ако им е :magician: !
Сподели другаде

За сега, ползвам ДропБокс, пробвах и програмата на гугъл, но не ми хареса, че няма опции, за публичен линк в контекстното меню.

ПП: Определено темата за Фейсбук, няма място тук. Като ви е страх, от това да не ви подслушват и следят, не използвайте интернет и телефони. ;)

Сподели другаде

Току що я пробвах. Аз си мислех, че е нещо подобно на Imageshack и MediaFire.

Така и не открих как да споделя снимка. :no:

Десен бутон върху картинката/снимката - Сподели...

Сподели другаде

Десен бутон върху картинката/снимката - Сподели...

Е да де, ама аз искам да споделя само снимката, без никакви данни за мен. Просто да се получи така:

http://img88.imageshack.us/img88/9064/dsc07105i.jpg

Дава ми, че не може да се качват снимки в такъв формат.

post-485-0-96479300-1336124912_thumb.jpg

Сподели другаде

Не става, защото адресът на снимката не завършва с разширение. Можеш само като линк във форума, но не ти пречи да я поставиш директно във Facebook, twitter и т.н. със съответния бутон
Сподели другаде