Kristian Stamboliski Публикувано Април 23, 2012 Report Share Публикувано Април 23, 2012 Здравейте Аз съм на уиндолс 7 и искам да го преинсталирам на уиндоолс хп.Та въпросът ми е следният: След преинсталирането как да кача драиверите.И кой диск за какво е. П.П Моля не ми се пресмиваите не разбирам много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 23, 2012 Report Share Публикувано Април 23, 2012 Третия диск най-вероятно съдържа драйвери за видео картата, другите два - за дънната платка.Провери какви са ти основните компоненти (напр. с CPU-Z) и покажи по една снимка тук, за да те насочим към точните драйвери, ако е необходимо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 23, 2012 Report Share Публикувано Април 23, 2012 А каква точно е конфигурацията и защо искаш да преминеш от Windows 7 към Windows XP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kristian Stamboliski Публикувано Април 24, 2012 Author Report Share Публикувано Април 24, 2012 Ами просто не ми харесва.А и се появи следния проблем преди 1-2 дена като го пусна и забива.И преди е правил това,но след преинсталация на уиндоус хп се оправя.П.П Като се прибера от училище ще кача снимка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост