Jump to content

Проблеми с Win 7

xande

Препоръчан пост

Здравейте.

Проблемът ми е следният:Стартирвам си компютъра и започвам да извършвам каквито и да е процеси (отваряне на папки, програми, игри, браузъри и др..), но по едно време започва всичко да бави.Абсолютно всички процеси бавят.CPU се вдига 90-100% ..Започнах да изчиствам ненужни програми и т.н след като се оправи (като спря да бави) нямаше резултат.Всеки ден по различно време (час) започва да бави.Един ден забелязох, че като си изключа модема на интернета (кабела) екрана става черен и се показва някакъв проблем с nVIDIA драйверите, но след 5 сек. се оправя.И вече компютъра става пушка.Мога да правя каквото искам (не бави изобщо, не прави проблеми и т.н), но без да влизам в интернет и всички игри свързани с интернет не мога да ги използвам.Та искам да ми кажете има ли начин да оправя това бавене?Звънях на операторите на моя интернет.Те сменяха кабели и Switch-а.Ако някой е имал този проблем моля да сподели как го е оправил.

Сподели другаде

Странно.

Изтегли Autoruns и:

1) стартирай програмата;

2) избери Options -> Filter Options... -> постави отметка на Hide Microsoft entries -> OK;

3) меню File -> Refresh;

4) меню File -> Save... (от падащото меню остави избран .arn за файлов формат);

5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата.

Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш):

- при публикуване на коментар кликни бутон Повече опции;

- долу в секция "Прикрепяне на файлове" посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл;

- накрая кликни Добавяне в мнението.

Сподели другаде

Напълно съм наясно, че е прекалено голям, за да бъде качен. Освен това е и във формат, който не е позволен за качване. Аз точно затова споменах и да го архивираш в стъпка 5:

5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата.

Колкото до проблема, като за начало направи следното: стартирай отново Autoruns като администратор, иди на подпрозорец Scheduled Tasks, изтрий всички обекти в червено (десен клик -> Delete), а на останалите просто им махни отметките. Накрая затвори Autoruns. Изчакай колкото е нужно, за да разбереш дали ще има забавяне. Докладвай после.

Сподели другаде

Не е правило проблеми досега..Минаха близо 8 часа и наближава 20:00 (когато забива много)..Ще почакам малко и ще докладвам дали е бавило..за сега не бавило.
Сподели другаде