n1k3r Публикувано Април 18, 2012 Report Share Публикувано Април 18, 2012 Някой има ли случайно драйвъри за този модел ? Понеже четох, че за сега нямат драйвъри. А се хванах и му преинсталнах Win-а. Какво ли неправих и нетърсих и немога да намеря драйвъри. Сега е в Win XP Sp3. АКО намеря драйвъра за интернет контролера вече е лесно. Защото успях в 1 диск набутах програмата DRPSu12.3-Lite която си търси автоматично драйвърите. Имам и еверест ако се наложи да търся из нетя а имам и "driver genius". И добра идея ли ще е ако сложа Win 7 на този лаптоп и той да си намери автоматично драйвърите ? П.C>> При батерията пише "Inspirion N5050" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Април 18, 2012 Report Share Публикувано Април 18, 2012 Някой има ли случайно драйвъри за този модел ? Понеже четох, че за сега нямат драйвъри. А се хванах и му преинсталнах Win-а. Какво ли неправих и нетърсих и немога да намеря драйвъри. Сега е в Win XP Sp3. АКО намеря драйвъра за интернет контролера вече е лесно. Защото успях в 1 диск набутах програмата DRPSu12.3-Lite която си търси автоматично драйвърите. Имам и еверест ако се наложи да търся из нетя а имам и "driver genius". И добра идея ли ще е ако сложа Win 7 на този лаптоп и той да си намери автоматично драйвърите ? П.C>> При батерията пише "Inspirion N5050"Ето Драйверите за този модел-http://www.getpcmemory.com/drivers/download-dell-studio-1535-windows-xp-drivers/ Ползвай за в бъдеще търсачката! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
n1k3r Публикувано Април 18, 2012 Author Report Share Публикувано Април 18, 2012 Аз преди да пиша тук съм ровил из нета и нищо ненамерих. И на 1 място видях, че пише за този лаптоп немало драйвари. Та сега преди да ти видя отговора сложих Windows 7 и пак ги няма някой драйвъри. Ethernet controller, Network controller, PCI Simpler communactions controller and SM bus controller. Сега ми трябват тези за 7-ца. (Понеже тоя лаптоп дойде при мен без диск ....) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
n1k3r Публикувано Април 18, 2012 Author Report Share Публикувано Април 18, 2012 Този сайт дето си ми дал ми позволява по 1 драйвър да тегля на ден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Април 18, 2012 Report Share Публикувано Април 18, 2012 Аз преди да пиша тук съм ровил из нета и нищо ненамерих. И на 1 място видях, че пише за този лаптоп немало драйвари. Та сега преди да ти видя отговора сложих Windows 7 и пак ги няма някой драйвъри. Ethernet controller, Network controller, PCI Simpler communactions controller and SM bus controller. Сега ми трябват тези за 7-ца. (Понеже тоя лаптоп дойде при мен без диск ....)Търси тук: http://www.google.bg...0l0l0l0l0ll0l0. А ето тук са всички драйвери за Windows Vista/7 за този модел:http://www.laptop-so...-vista-drivers/ Ползвай търсачката! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 18, 2012 Report Share Публикувано Април 18, 2012 Официалната страница с драйверите се достига по следния начин: отваря се тази страница, избира се Choose from a list of all Dell products, клика се Continue, избира се Laptops, после Studio, после 1535. Воала! А да попитам защо на лаптоп, който може без никакъв проблем да подкара Windows 7, се инсталира Windows XP? Инсталирай си Windows 7 и готово. Ако драйверите за Windows Vista от официалния сайт не сработят, Windows ще си ги намери сам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост