Jump to content

Търся драйвъри за Лаптоп DELL 1535

Препоръчан пост

Някой има ли случайно драйвъри за този модел ? Понеже четох, че за сега нямат драйвъри. А се хванах и му преинсталнах Win-а. Какво ли неправих и нетърсих и немога да намеря драйвъри. Сега е в Win XP Sp3. АКО намеря драйвъра за интернет контролера вече е лесно. Защото успях в 1 диск набутах програмата DRPSu12.3-Lite която си търси автоматично драйвърите. Имам и еверест ако се наложи да търся из нетя а имам и "driver genius". И добра идея ли ще е ако сложа Win 7 на този лаптоп и той да си намери автоматично драйвърите ?

П.C>> При батерията пише "Inspirion N5050"

Сподели другаде

Някой има ли случайно драйвъри за този модел ? Понеже четох, че за сега нямат драйвъри. А се хванах и му преинсталнах Win-а. Какво ли неправих и нетърсих и немога да намеря драйвъри. Сега е в Win XP Sp3. АКО намеря драйвъра за интернет контролера вече е лесно. Защото успях в 1 диск набутах програмата DRPSu12.3-Lite която си търси автоматично драйвърите. Имам и еверест ако се наложи да търся из нетя а имам и "driver genius". И добра идея ли ще е ако сложа Win 7 на този лаптоп и той да си намери автоматично драйвърите ?

П.C>> При батерията пише "Inspirion N5050"

Ето Драйверите за този модел-http://www.getpcmemory.com/drivers/download-dell-studio-1535-windows-xp-drivers/

Ползвай за в бъдеще търсачката!

Сподели другаде

Аз преди да пиша тук съм ровил из нета и нищо ненамерих. И на 1 място видях, че пише за този лаптоп немало драйвари. Та сега преди да ти видя отговора сложих Windows 7 и пак ги няма някой драйвъри. Ethernet controller, Network controller, PCI Simpler communactions controller and SM bus controller. Сега ми трябват тези за 7-ца. (Понеже тоя лаптоп дойде при мен без диск ....)
Сподели другаде

Аз преди да пиша тук съм ровил из нета и нищо ненамерих. И на 1 място видях, че пише за този лаптоп немало драйвари. Та сега преди да ти видя отговора сложих Windows 7 и пак ги няма някой драйвъри. Ethernet controller, Network controller, PCI Simpler communactions controller and SM bus controller. Сега ми трябват тези за 7-ца. (Понеже тоя лаптоп дойде при мен без диск ....)

Търси тук:

http://www.google.bg...0l0l0l0l0ll0l0.

А ето тук са всички драйвери за Windows Vista/7 за този модел:

http://www.laptop-so...-vista-drivers/

Ползвай търсачката!

Сподели другаде

Официалната страница с драйверите се достига по следния начин: отваря се тази страница, избира се Choose from a list of all Dell products, клика се Continue, избира се Laptops, после Studio, после 1535. Воала!

А да попитам защо на лаптоп, който може без никакъв проблем да подкара Windows 7, се инсталира Windows XP? Инсталирай си Windows 7 и готово. Ако драйверите за Windows Vista от официалния сайт не сработят, Windows ще си ги намери сам.

Сподели другаде