WarezRu Публикувано Юли 15, 2006 Report Share Публикувано Юли 15, 2006 Вчера докато се опитах да пусна Fraps да прави видеоклип,не успях поради-простата причина защото не знам как се работи с тази програма,та ако може някой да ме просветли.Предварително благодаря!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 15, 2006 Report Share Публикувано Юли 15, 2006 Ами то си доста елементарно. Ако не си инсталирал програмата, инсталираш я и рестаритраш за да се регистрира fraps кодека.При пускане на програмата имаш 4 страници и понеже предполагам, че точно филмчетата те интересуват, отиваш на Movies.Чрез горния бутон Change си определяш къде да складира записаните файлове.Video Capture Hotkey ти определя с кой бутон да стартираш и спираш записа. Бутонът Disable премахва клавишната комбинация. Half-size и Full-size определят дали да се записва на пълата или на половината от разделителната способност. Кадрите в секунда трябва да са ти ясни.Record Sound определя дали да се записва и звука от играта.Имай предвид, че FRAPS записва в некомпресирано AVI, което заема адски много място и ще трябва да си го компресираш. Първо тествай с кратък клип за да си направиш сметка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юли 15, 2006 Report Share Публикувано Юли 15, 2006 Ами то си доста елементарно. Ако не си инсталирал програмата, инсталираш я и рестаритраш за да се регистрира fraps кодека.При пускане на програмата имаш 4 страници и понеже предполагам, че точно филмчетата те интересуват, отиваш на Movies.Чрез горния бутон Change си определяш къде да складира записаните файлове.Video Capture Hotkey ти определя с кой бутон да стартираш и спираш записа. Бутонът Disable премахва клавишната комбинация. Half-size и Full-size определят дали да се записва на пълата или на половината от разделителната способност. Кадрите в секунда трябва да са ти ясни.Record Sound определя дали да се записва и звука от играта.Имай предвид, че FRAPS записва в некомпресирано AVI, което заема адски много място и ще трябва да си го компресираш. Първо тествай с кратък клип за да си направиш сметка.Би ли пояснил и за скрийншотите, имах я едно време, но съм забравил, как се регистрира и как се действа, Данина ми беше обяснила, ама егн-то... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юли 15, 2006 Report Share Публикувано Юли 15, 2006 А за скрийншотите няма нищо сложно.Като товориш програмата на страничка скрийншот можеш да си пооправиш настройките. Screen Capture Hotkey ти определя с кой бутон да правиш скрийншиот по време на играта. По първоначални настройки е F10. Folder to save screenshots е мястото, където да запаметяваш скрйншотовете. По първоначални настройки е в папката, където е инсталуирана програмата. Също така има опция в какъв формат да запаметяваш СШ(скрийншотовете). В пълната версия имаш избор между .bmp, .jpg, .png, а в пробната версия нямаш избор - възможно е само в .bmp формат. Има опция за правене на скрийншотове през 10 секунди, докато натискаш бутона. Ако нещо друго не ти е ясно питай Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 15, 2006 Report Share Публикувано Юли 15, 2006 Не се сдържах: Ръководство за работа с FRAPS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Юли 15, 2006 Report Share Публикувано Юли 15, 2006 Хахаха....изпревари ме. И аз имах такива намерения, ама щях да го направя чак след седмица Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WarezRu Публикувано Юли 15, 2006 Author Report Share Публикувано Юли 15, 2006 Благодаря на всички ви!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост