Jordan Tsvetkov Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 Имам един проблем с PC-то. Значи цукам си аз и баща ми ме вика да свържа лаптопа с телевизора и понеже нямам втори VGA кабел взимам този на настолния компютър. След като си свършвам работата връщам VGA кабела обратно. Свързвам PC-то и монитора, но няма образ. Монитора е LG и лампичката при нормално състояние е синя, а като е в standby лампичката е оранжева. Сега обаче като свързах монитора с PC-то ми изписа както винаги Authenticating Power Saving Mode (за монитора power save) и после екрана става черен и лампичката е оранжева. През това време докато екрана е черен се чува мелодията на Windows XP. С няколко думи, Windows си работи но няма картина. Като извадя кабела от PC-то или монитора ми пише че кабела е изваден. Значи монитора работи. Свързах телевизора с лаптопа, значи и кабела си е наред. Значи е нещо с PC-то. Обаче щом се чува и мелодията на Windows за стартиране значи проблема е от видео картата. Отворих кутията и извадих видео картата, почистих я, почистих цялата кутия и всичко вътре, свързах всичко обратно и пак не стана. Преди ми се е случвало такова нещо. Дадох PC-то на ремонт но техника ми каза че нищо му няма на видео картата. След като ми го върнаха го отворих почистих го и тръгна. Но сега пак се получава такова нещо и след почистването нищо не става. Само да кажа че проблема стана след като извадих WGA кабела за да свържа лаптопа с телевизора. Търсих други теми във форума но няма такава тема като моята. Баща ми каза че ще викне друг специалист да ми каже дали е нещо от видео картата. Но аз смятам че тя е вече за смяна тъй като PC-то и всичките му компоненти са от 2009 година. Моля Ви помогнете ми!!!!!!!!ПС: Смятам да си взема тази видео карта( картинката е прикрепена) и искам да попитам дали става за League of Legends ако има хора които играят играта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 18, 2012 Report Share Публикувано Април 18, 2012 Свържи лаптопа с монитора и виж дали вторият ще "запали". Имаш ли възможност да свържеш компютъра с телевизора? Така и не стана ясно точно каква е текущата видео карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост