Julko Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 Здравейте За втори път ми се случва това и исках да ви попитам дали знаете нещо по въпроса. Купих си мишка на Logitech преди 3,4 години мисля че бе и до преди няколко седмици нямаше никакви проблеми, докато изведнъж когато кликам с левия клавиш един път то ми го отчита като че съм кликнал 2 пъти и това е постоянно от 4-5 седмици насам. Първата ми мишка А4 Tech пак така направи, сега и тази. Някакви предположения от какво може да се получава така? Отварях я да видя дали нещо не е проблема вътре, но всичко си е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 Отвори My Computer => Tools = Folder Options => Виж как са настройките в Click items as follows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Април 17, 2012 Author Report Share Публикувано Април 17, 2012 Double click to open an item. Това си е избрано. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 На друг компютър мишките нормално ли се държат? Под Safe Mode на въпросния компютър има ли проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Април 17, 2012 Author Report Share Публикувано Април 17, 2012 Свързах ги към компютъра на баща ми - разлика никаква. Под Safe Mode опитах, но без резултат. Някакви други идеи или да я сменям с нова? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 17, 2012 Report Share Публикувано Април 17, 2012 Ако с въпросните мишки на 2 различни компютъра имаш проблем, включително и под Safe Mode, значи проблемът по случайност е в двете мишки. Намери трета мишка и виж тя как ще се държи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Април 18, 2012 Author Report Share Публикувано Април 18, 2012 Ами току що свързах друга мишка и с нея няма проблем. Работи си нормално и като кликам си отчита както си е по един път, а не сякаш съм кликнал два пъти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 18, 2012 Report Share Публикувано Април 18, 2012 Ами, щом мишките не работят правилно на нито един от двата компютъра, докато трета мишка работи нормално, значи проблемът е в мишките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Julko Публикувано Април 20, 2012 Author Report Share Публикувано Април 20, 2012 Съгласен съм, но не мога да разбера защо така става с всяка мишка, която ползвам на моя компютър. На компютъра на баща ми, неговата мишка е даже по отдавна от тези, които съм сменил до сега двете и все още няма ядове с нея. Странна работа все пак благодаря за отзовалите се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост