Jump to content

Странен проблем с мишката

Препоръчан пост

Здравейте :)

За втори път ми се случва това и исках да ви попитам дали знаете нещо по въпроса. Купих си мишка на Logitech преди 3,4 години мисля че бе и до преди няколко седмици нямаше никакви проблеми, докато изведнъж когато кликам с левия клавиш един път то ми го отчита като че съм кликнал 2 пъти и това е постоянно от 4-5 седмици насам. Първата ми мишка А4 Tech пак така направи, сега и тази. Някакви предположения от какво може да се получава така? Отварях я да видя дали нещо не е проблема вътре, но всичко си е наред.

Сподели другаде

Ако с въпросните мишки на 2 различни компютъра имаш проблем, включително и под Safe Mode, значи проблемът по случайност е в двете мишки. Намери трета мишка и виж тя как ще се държи.
Сподели другаде

Ами току що свързах друга мишка и с нея няма проблем. Работи си нормално и като кликам си отчита както си е по един път, а не сякаш съм кликнал два пъти.
Сподели другаде

Съгласен съм, но не мога да разбера защо така става с всяка мишка, която ползвам на моя компютър. На компютъра на баща ми, неговата мишка е даже по отдавна от тези, които съм сменил до сега двете и все още няма ядове с нея. Странна работа :D все пак благодаря за отзовалите се :)
Сподели другаде