include Публикувано Април 15, 2012 Report Share Публикувано Април 15, 2012 Здравейте.Искам да ви попитам с коя програма мога да вдигна видеото си, защото ми трябват 20 МБ за да ми тръгва team fortress 2. Като сверявам моята конфигурация с изискванията в 1 сайт, единственото нещо което не достига е видеото. Пише:Requied: 128 MBYou Have: 108.0 MBИ когато влеза в играта проблем няма, но след като се connect-на към някой сървър преди да ми влезе в сървъра ми забива на 'Sending client info'. Четох много теми, но нищо не помага. Видео картата е:nVidia GeForce4 MX 4000Много е спешно, моля ви.Благодаря на отзивилите се предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2012 Report Share Публикувано Април 15, 2012 1. Да се приемат системните изисквания буквално е доста глупаво. Системните изисквания по принцип са ориентировъчни. Ако дадена система е малко под тях, въобще не значи, че играта няма да тръгне. Ако дадена игра има минимално изискване към процесора да е (да речем) 2 GHz, това не значи в никакъв случай, че потребител с процесор на 1.9 GHz няма да може да я играе. Идеята на минималните системни изисквания е да даде обща представа какъв компютър е нужен (горе-долу), за да може да се подкара играта на прилично количество кадри в секунда, пък ако ще и на минимални детайли да е. Идеята на препоръчителните системни изисквания е да ориентира хората каква система ще им е нужна (горе-долу), за да могат да играят играта на прилично количество кадри в секунда и на добро ниво на детайлите.Разбира се различните производители имат понякога различни представи колко кадри са достатъчни и понякога минималните изисквания са толкова минимални, че едва ли не наистина става въпрос за система, която едва успява да стартира играта, камо ли да се играе. Като цяло обаче изискванията са такива, каквито ги описах в горния абзац. 2. В твоя случай става въпрос за отделна видео карта, чиято памет не може да се променя. 3. Освен това в твоя конкретен случай не мисля, че ще можеш да играеш играта въобще комфортно. Ако въобще стартира, де. Разполагаш с GeFroce 4 MX карта, която е прекалено стара и слаба да се справи със съвременна игра. Не говоря просто за паметта на видео картата. Говоря като цяло, защото паметта въобще не е най-важното нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
include Публикувано Април 15, 2012 Author Report Share Публикувано Април 15, 2012 Параметрите съм ги подминал само видеото куца. С 3.00 GHz процесор съм. Все пак решения няма така ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2012 Report Share Публикувано Април 15, 2012 Горните честоти бяха просто за пример. И не, няма решение. Т.е. има, но надали ще ти допадне, защото е ъпгрейд. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
include Публикувано Април 15, 2012 Author Report Share Публикувано Април 15, 2012 Четох, че нещо с BIOS-и става? Кажи какво е решението все пак.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Април 15, 2012 Report Share Публикувано Април 15, 2012 Решението е по-бърза видеокарта. Проблемът е, че за AGP порт много трудно се намират свястни видеокарти на добра цена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2012 Report Share Публикувано Април 15, 2012 Четох, че нещо с BIOS-и става?В BIOS може да има опция за регулация на количеството системна памет, която се заделя за ползване от видео картата. Това обаче важи само за вградени видео карти и от не всички. Твоята видео карта е отделна, не вградена. Кажи какво е решението все пак..Вече казах - ъпгрейд. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
include Публикувано Април 15, 2012 Author Report Share Публикувано Април 15, 2012 Ъпгрейд? Какво точно имаш в предвид? Нови драйвъри? Най вероятно, ще кажеш нова карта но все пак... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2012 Report Share Публикувано Април 15, 2012 Ъпгрейд = подмяна на хардуера с по-нов. В твоя случай това е минимум видео картата, но е по-добре и дори по-логично да е целият компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
include Публикувано Април 16, 2012 Author Report Share Публикувано Април 16, 2012 Добре, мерси за помоща. Може да локваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост