sparcoman Публикувано Април 15, 2012 Report Share Публикувано Април 15, 2012 Здравейте,след като си преинсталирах компа и си инсталирах игри и влезна в тях ми изписва че трябва да си инсталирам DirectX и Direct3D. След като ги инсталирах пак ми показва че трябва да инсталирам DirectX и Direct3D. :( моля помогнете Благодаря предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 15, 2012 Report Share Публикувано Април 15, 2012 Инсталирани ли са всички драйвъри за системата? Актуален ли е драйвърът за видеокартата? Проблемът присъства само при определени игри или се появява при абсолютно всички? Изпълнете следното:Меню Start -> Run -> Въведете dxdiag -> Натиснете Enter.В новопоявилия се прозорец изберете таб Display.Направете снимка на въпросния прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sparcoman Публикувано Април 15, 2012 Author Report Share Публикувано Април 15, 2012 на всички игри се полочава този проблем.Кои дравери дали са инсталирани и как да разбера дали е актуален драйвера на системата? Сле като направя Меню Start -> Run -> Въведете dxdiag -> Натиснете Enter ми излиза прозорец с наименование DirectX Diagnostic Tool и в него пише Doyou want to allow DxDiag to chek if your drivers are digitally signed as logo'd by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL)? This may cause Windows to connect to the Internet to download new WHQL certificates. no information is retrieved from your system. we recommend answering "Yes" so that DxDiag has more compete information about your system. и одоло ми излиза да натисна да или не какво да правя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2012 Report Share Публикувано Април 15, 2012 Накратко: инсталирай това и актуалния (последния) драйвер за видео картата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sparcoman Публикувано Април 15, 2012 Author Report Share Публикувано Април 15, 2012 въпросът ми може да е тъп но как да разбера как се казва драйвера за видеокартата ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 15, 2012 Report Share Публикувано Април 15, 2012 въпросът ми може да е тъп но как да разбера как се казва драйвера за видеокартата ми Какъв е моделът на видеокартата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kambana Публикувано Ноември 1, 2012 Report Share Публикувано Ноември 1, 2012 Инсталирани ли са всички драйвъри за системата? Актуален ли е драйвърът за видеокартата? Проблемът присъства само при определени игри или се появява при абсолютно всички? Изпълнете следното:Меню Start -> Run -> Въведете dxdiag -> Натиснете Enter.В новопоявилия се прозорец изберете таб Display.Направете снимка на въпросния прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар. И аз го имам същият проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 2, 2012 Report Share Публикувано Ноември 2, 2012 Инсталирай си драйвера за видео картата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост