Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,

след като си преинсталирах компа и си инсталирах игри и влезна в тях ми изписва че трябва да си инсталирам DirectX и Direct3D. След като ги инсталирах пак ми показва че трябва да инсталирам DirectX и Direct3D. :(

моля помогнете

Благодаря предварително!!!

Сподели другаде

Инсталирани ли са всички драйвъри за системата? Актуален ли е драйвърът за видеокартата? Проблемът присъства само при определени игри или се появява при абсолютно всички?

Изпълнете следното:

• Меню Start -> Run -> Въведете dxdiag -> Натиснете Enter.
  • В новопоявилия се прозорец изберете таб Display.

Направете снимка на въпросния прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар.

Сподели другаде

на всички игри се полочава този проблем.

Кои дравери дали са инсталирани и как да разбера дали е актуален драйвера на системата?

Сле като направя Меню Start -> Run -> Въведете dxdiag -> Натиснете Enter ми излиза прозорец с наименование DirectX Diagnostic Tool и в него пише Doyou want to allow DxDiag to chek if your drivers are digitally signed as logo'd by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL)? This may cause Windows to connect to the Internet to download new WHQL certificates. no information is retrieved from your system. we recommend answering "Yes" so that DxDiag has more compete information about your system. и одоло ми излиза да натисна да или не какво да правя?

Сподели другаде

• 6 months later...

Инсталирани ли са всички драйвъри за системата? Актуален ли е драйвърът за видеокартата? Проблемът присъства само при определени игри или се появява при абсолютно всички?

Изпълнете следното:

• Меню Start -> Run -> Въведете dxdiag -> Натиснете Enter.
  • В новопоявилия се прозорец изберете таб Display.

Направете снимка на въпросния прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар.

И аз го имам същият проблем

DirectX%3D2.jpg

DirectX%3D1.jpg

Сподели другаде