Night_Raven Публикувано Май 12, 2012 Report Share Публикувано Май 12, 2012 Тогава би трябвало да е някоя мрежово ориентирана услуга. Трябва да следиш точно кой процес натоварва системата. Т.е. ако е svchost.exe, кой от всичките. Ако Interrupts заема доста процесорно време, това вече е различно, защото може би значи, че има някакъв хардуерен проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bojoviki Публикувано Май 14, 2012 Author Report Share Публикувано Май 14, 2012 Тогава би трябвало да е някоя мрежово ориентирана услуга. Трябва да следиш точно кой процес натоварва системата. Т.е. ако е svchost.exe, кой от всичките. Ако Interrupts заема доста процесорно време, това вече е различно, защото може би значи, че има някакъв хардуерен проблем.Още в началото когато се зае с моя проблем,точно този процес(interrupts),той ми товареше.После започна svchost.exe и точно тези два процеса,които ме накара да ги спра.Но ето,че когато ми се обадиха от съпорта,че всичко е наред по мрежата и при мен заспа връзката.Както ти казах,не разбирам много от пренос на нет,но по най-елементарния начин,на изключването,стигам точно до този извод-има някакво вмешателство или неправилно връзване или нещо от сорта.Но пак мерси,че се захващаш с такива проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост