NapsterEps Публикувано Април 11, 2012 Report Share Публикувано Април 11, 2012 Цялата лента с менютата ми е черна, освен там където са самите менюта. Пробвах в Safe Mode,но никаква ползва. Ползвам Мозила 11 и Виста.http://picbg.net/u/15264/32963/635697.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Април 11, 2012 Report Share Публикувано Април 11, 2012 Да си инсталирал различни теми за Лиско ?Тools => Add-ons => Appearance => Default 11.0 => enable.Рестарт на браузъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Април 11, 2012 Report Share Публикувано Април 11, 2012 И при мене е така, не знам защо! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NapsterEps Публикувано Април 11, 2012 Author Report Share Публикувано Април 11, 2012 Когато сменя темата на базовата, проблемът си остава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Април 11, 2012 Report Share Публикувано Април 11, 2012 Цялата лента с менютата ми е черна, освен там където са самите менюта. Пробвах в Safe Mode,но никаква ползва. Ползвам Мозила 11 и Виста.http://picbg.net/u/15264/32963/635697.jpg В момента съм на windows 7 ultimate sp 1 и тази лента при мен има цвета на wallpaper-a (desktop), тоест има известна прозрачност и в зависимост от тапета се променя цвета. Светъл тапет с облаци - Тъмен тапет - Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NapsterEps Публикувано Април 11, 2012 Author Report Share Публикувано Април 11, 2012 Тоест взима за част от заглавната лента и при мен е така, но не знам защо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Април 11, 2012 Report Share Публикувано Април 11, 2012 Тоест взима за част от заглавната лента и при мен е така, но не знам защо. Нямаш проблеми. Не е вирус, нито е дефект на браузера.Start (Старт) - Run (изпълнение) или уиндоус бутона + Rпишеш sysdm.cpl, натискаш ОК, оттам на табът - Advanced (Разширени) - най-горното меню - Производителност кликаш бутона - Настройки (Settings) махаш отметката на Разреши прозрачно стъкло и не само Firefox, но и целия ти уиндоус губи прозрачността на прозорците.Затова по-добре си я остави отметната (включена). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Април 11, 2012 Report Share Публикувано Април 11, 2012 Май и от темата зависи. Аз имам включена прозразчност, но не ми се отразява на темата (поне не на зелената част). С оригиналната тема е прозрачно наистина, но с друга не.Вкарал съм и празни туулбари за да се видят повече редове от картинките на темите. http://i.imgur.com/sBwA3.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NapsterEps Публикувано Април 11, 2012 Author Report Share Публикувано Април 11, 2012 При мен дори не е прозрачно, изключил съм тази опция. Само не мога да разбера, защо звема лентата с менютата за част от заглавната лента, от там идва всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост