abm11 Публикувано Април 11, 2012 Report Share Публикувано Април 11, 2012 Здравейте,Искам да изрежа едни елементи на лазер от шперплат. Дават ми цена на линеен метър.Файловете са в Corel Draw. Мога ли да изчисля общата дължина на линиите, по които ще се изрязва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mindstorm Публикувано Април 11, 2012 Report Share Публикувано Април 11, 2012 За CorelDRAW 15 /ако работиш с нея/ - маркираш пътеката която искаш да ти се измери (трябва да е едно цяло, а не само да е групирана) -следваш: tools -> run script -> browseи ти изписва дължината в mm . Надявам се да съм помогнал. P.S Апропо....има един сайт в България:" me....belist...com" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abm11 Публикувано Април 12, 2012 Author Report Share Публикувано Април 12, 2012 На run script ми излиза да си избера файл от компютъра.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост