boyo76 Публикувано Април 9, 2012 Report Share Публикувано Април 9, 2012 Здравейте!Някой може ли да ми каже какъв е този проблем и на какво може да се дължи? Problem signatureProblem Event Name: BlueScreenOS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.4Locale ID: 1026 Extra information about the problemBCCode: 19BCP1: 00000020BCP2: 85521067BCP3: 85521067BCP4: 08000D00OS Version: 6_1_7601Service Pack: 1_0Product: 256_1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2012 Report Share Публикувано Април 10, 2012 Може да се дължи на адски много неща. Дори имаме тема, посветена на сините екрани в раздел "Статии". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Април 24, 2012 Report Share Публикувано Април 24, 2012 Дано е за тук въпросът ми!Картината от декстопа изчезва постоянно.Като я сложа седи няколко минути и екрана става черен..Каква е причината и как да го оправя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Април 24, 2012 Report Share Публикувано Април 24, 2012 Дано е за тук въпросът ми!Картината от декстопа изчезва постоянно.Като я сложа седи няколко минути и екрана става черен..Каква е причината и как да го оправя?Имаш в предвид,че картината на монитора изчезва и се появява черен екран?Причините са много. Но трябва да дадеш и малко информация за конфигурацията на хардуера и софтуера който използваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 24, 2012 Report Share Публикувано Април 24, 2012 Само тапетът ли изчезва или целият екран става черен? Ако целият екран става черен, "оправя" ли се като натиснеш клавиш или мръднеш мишката? Ако се "оправя" по този начин, значи е просто скрийнсейвър, който можеш да си настроиш да не се активира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Април 25, 2012 Report Share Публикувано Април 25, 2012 Екрана става черен.Иконите седят.Като размърдам мишката си стои черен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 25, 2012 Report Share Публикувано Април 25, 2012 Значи само тапетът изчезва, щом иконите остават? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Април 26, 2012 Report Share Публикувано Април 26, 2012 Да.Ако не сложа картина си стои черен екрана.Иконите са си по местата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 26, 2012 Report Share Публикувано Април 26, 2012 За каква операционна система става въпрос? Да не би да имаш и известие, че използваш нелегална версия на Windows и затова да ти се премахва тапетът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Април 27, 2012 Report Share Публикувано Април 27, 2012 имам имам-това ли било.значи не ми е проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост